Bețișoare Parfumate Tribal - Salvie Albă & Palo Santo

Cod produs: TribalSi-06

  • 16,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Bețișoare Parfumate Tribal Salvie Albă & Palo Santo. Combinația dintre aroma pământească a salviei albe și parfumul balsamic liniștitor al Palo Santo oferă un mediu perfect pentru meditație.

Un pachet conține 10 bucăți identice!

Produs în India

Stoc: epuizat


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 16,00 lei

Producător: MyBoutique

Bețișoarele Parfumate Tribal sunt pregătite să umple fiecare cameră din casa ta cu acel parfum atrăgător și unic. Sunt concepute pentru a masca diferite mirosuri. 

Salvia albă este o plantă din familia mentelor folosită ca parfum. De secole, indienii nativi din America de Nord și-au început ceremoniile de purificare și vindecare prin arderea frunzelor sale uscate în picioare. Înțeleptul alb este considerat sacru și se crede că curăță ceea ce poate fi prezent. Fumul său este, de asemenea, obișnuit să fie pătat.

Palo Santo face parte din cultura Americii de Sud de secole. Lemnul acestui copac sălbatic din pădurea tropicală amazoniană a fost ars în mod tradițional de incași și de Shamas pentru purificarea spirituală, curățarea energiei și vindecare. Combinația dintre aroma pământească a salviei albe și parfumul balsamic liniștitor al Palo Santo oferă un mediu perfect pentru meditație. 

Un cadou uimitor pentru cei care apreciază un parfum frumos sau doar un deliciu pentru tine. Aceste bețișoare te vor duce în locul pe care-l iubești cel mai mult. 

Valoare excelentă, ambalaj frumos, diverse parfumuri. Comandă acum!

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!