Bețișoare Parfumate Tribal - Palo Santo & Rășină de Pin Pinon

Cod produs: TribalSi-07

  • 16,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Bețișoare Parfumate Tribal Palo Santo & Rășină de Pin Pinon. Aroma dulce balsamică a Palo Santo este completată minunat de parfumurile proaspete și curate de pin, oferind un mediu liniștitor și întineritor, sporind clarviziunea și forța spirituală.

Un pachet conține 10 bucăți identice!

Produs în India

Stoc: suficient


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 16,00 lei

Producător: MyBoutique

Bețișoarele Parfumate Tribal sunt pregătite să umple fiecare cameră din casa ta cu acel parfum atrăgător și unic. Sunt concepute pentru a masca diferite mirosuri. 

Palo Santo face parte din cultura Americii de Sud de secole. Lemnul acestui copac sălbatic din pădurea tropicală amazoniană a fost ars în mod tradițional de incași și de Shamas pentru purificarea spirituală, curățarea energiei și vindecare. Rășina de pin Pinon este preferată în tradițiile nativilor americani și Wiccan. Această rășină din sud-vestul Statelor Unite este arsă pentru vindecare, echilibrare și curățarea aurei și a câmpului energetic. 

Aroma dulce balsamică a Palo Santo este completată minunat de parfumurile proaspete și curate de pin, oferind un mediu liniștitor și întineritor, sporind clarviziunea și forța spirituală. 

Un cadou uimitor pentru cei care apreciază un parfum frumos sau doar un deliciu pentru tine. Aceste bețișoare te vor duce în locul pe care-l iubești cel mai mult. 

Valoare excelentă, ambalaj frumos, diverse parfumuri. Comandă acum!


Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!