Bețișoare Parfumate Tribal - Iarbă Dulce & Cedru

Cod produs: TribalSi-08

  • 16,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Bețișoare Parfumate Tribal Iarbă Dulce & Cedru. Parfumul asemănător vaniliei al ierbii dulci se combină în aceste bețișoare cu parfumul erbaceu dulce de cedru pentru a proteja, purifica și pentru a aduce pozitivitate.

Un pachet conține 10 bucăți identice!

Produs în India

Stoc: suficient


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 16,00 lei

Producător: MyBoutique

Bețișoarele Parfumate Tribal sunt pregătite să umple fiecare cameră din casa ta cu acel parfum atrăgător și unic. Sunt concepute pentru a masca diferite mirosuri. 

Iarba Dulce și Cedrul sunt două dintre principalele plante folosite de nativi alături de salvie și tutun. 

Iarba Dulce este părul sacru al Mamei Pământ care este împletit în trei fire. Odată uscată, panglica este arsă la începutul unei rugăciuni sau a unei ceremonii pentru pătarea și purificarea spiritului. Cedrul, un copac aromatic rășinos, este, de asemenea, utilizat pentru curățarea ritualurilor și a riturilor de vindecare. Popoarele native din America de Nord ard Cedru în timp ce se roagă și se spune că fumul său atrage spiritele goo și elimină energiile negative. 

Parfumul asemănător vaniliei al ierbii dulci se combină în aceste bețișoare cu parfumul erbaceu dulce de cedru pentru a proteja, purifica și pentru a aduce pozitivitate. 

Un cadou uimitor pentru cei care apreciază un parfum frumos sau doar un deliciu pentru tine. Aceste bețișoare te vor duce în locul pe care-l iubești cel mai mult. 

Valoare excelentă, ambalaj frumos, diverse parfumuri. Comandă acum!


Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!