Luna aceasta ai -5% reducere la prima ta comandă plasată!
 

Conuri Parfumate Backflow Tribal Soul - Salvie Albă & Palo Santo

Cod produs: TribalBF-06

  • 18,99 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Conuri Parfumate Backflow Tribal Soul Salvie Albă & Palo Santo. Salvia albă este o plantă din familia mentelor folosită ca parfum. De secole, indienii nativi din America de Nord și-au început ceremoniile de purificare și vindecare prin arderea frunzel

Produs în India

Stoc: suficient


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 18,99 lei

Producător: Tribal Soul

Salvia albă este o plantă din familia mentelor folosită ca parfum. De secole, indienii nativi din America de Nord și-au început ceremoniile de purificare și vindecare prin arderea frunzelor sale uscate în picioare. Înțeleptul alb este considerat sacru și se crede că curăță ceea ce poate fi prezent. Fumul său este, de asemenea, obișnuit să fie pătat.

Palo Santo face parte din cultura Americii de Sud de secole. Lemnul acestui copac sălbatic din pădurea tropicală amazoniană a fost ars în mod tradițional de incași și de Shamas pentru purificarea spirituală, curățarea energiei și vindecare. Combinația dintre aroma pământească a salviei albe și parfumul balsamic liniștitor al Palo Santo oferă un mediu perfect pentru meditație. 

Instrucțiuni de Utilizare:

Ține conul într-o mână, bricheta în cealaltă. Înclină conul lateral și luminează capătul ascuțit al conului timp de 5-10 secunde. Când începe să ardă, stinge flacăra și așează conul pe arzătorul backflow. Pentru o utilizare optima, este recomandat să-l ții departe de curenții de aer. 

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!