Luna aceasta ai -5% reducere la prima ta comandă plasată!
 

Conuri Parfumate Backflow Tribal Soul - Palo Santo

Cod produs: TribalBF-02

  • 18,99 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Conuri Parfumate Backflow Tribal Soul - Palo Santo - TribalBF-02 - Conuri backflow - Palo Santo înseamnă "Lemn sfânt" și este un copac sălbatic care crește în pădurea tropicală amazoniană din Ecuador și Peru. Aparține aceleiași familii ca Copal,

Produs în India

Stoc: suficient


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 18,99 lei

Producător: Tribal Soul

Palo Santo înseamnă "Lemn sfânt" și este un copac sălbatic care crește în pădurea tropicală amazoniană din Ecuador și Peru. Aparține aceleiași familii ca Copal, Myrrh și tămâie. Lemnul, frunzele și uleiul său au fost folosite de mii de ani de șamanii indigeni pentru a vindeca trupul și sufletul, purifica spațiile, curăța energiile negative și pentru a se pregăti pentru meditație. Palo Santo are un miros dulce, balsamic și de plante, minunat de calmant și liniștitor, care poartă o energie puternică de vindecare și purificare. 

Instrucțiuni de Utilizare:

Ține conul într-o mână, bricheta în cealaltă. Înclină conul lateral și luminează capătul ascuțit al conului timp de 5-10 secunde. Când începe să ardă, stinge flacăra și așează conul pe arzătorul backflow. Pentru o utilizare optima, este recomandat să-l ții departe de curenții de aer. 

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!