În urma perioadei de concediu comenzile se vor procesa și livra în ordinea intrării acestora. Vă mulțumim pentru înțelegere.
 

Bețișoare Parfumate Tribal - Salvie Albă & Lavandă

Cod produs: TribalSi-05

  • 16,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Bețișoare Parfumate Tribal Salvie Albă & Lavandă. Salvia albă pământească proaspătă și lavanda erbacee dulce se combină perfect în aceste bețișoare și creează o atmosferă liniștită, armonioasă și oferă o ușurință mai mare de relaxare.

Un pachet conține 10 bucăți identice!

Produs în India

Stoc: epuizat


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 16,00 lei

Producător: MyBoutique

Bețișoarele Parfumate Tribal sunt pregătite să umple fiecare cameră din casa ta cu acel parfum atrăgător și unic. Sunt concepute pentru a masca diferite mirosuri. 

Salvia Albă a fost considerată sacră de nativii americani de mii de ani și a fost folosită pentru a curăța și purifica persoanele și locurile în profunzime prin tehnica de pătare. Lavanda, bine cunoscută pentru calitățile sale medicinale, precum și puterile sale de protecție și curățare, simbolizează puritatea și curățenia. 

Calmează oamenii prin restabilirea echilibrului emoțional. De asemenea, deschide chakra inimii și atrage energia iubitoare. Salvia albă pământească proaspătă și lavanda erbacee dulce se combină perfect în aceste bețișoare și creează o atmosferă liniștită, armonioasă și oferă o ușurință mai mare de relaxare. 

Un cadou uimitor pentru cei care apreciază un parfum frumos sau doar un deliciu pentru tine. Aceste bețișoare te vor duce în locul pe care-l iubești cel mai mult. 

Valoare excelentă, ambalaj frumos, diverse parfumuri. Comandă acum!


Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!