Luna aceasta ai -5% reducere la prima ta comandă plasată!
 

Bețișoare Parfumate Tribal - Smirnă

Cod produs: TribalSi-04

  • 16,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Bețișoare Parfumate Tribal Smirnă. Mirul este folosit în ritualurile de protecție. Este, de asemenea, bine cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare, pentru curățarea sufletului și curățarea minții.

Produs în India

Stoc: redus


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 16,00 lei

Producător: MyBoutique

Bețișoarele Parfumate Tribal sunt pregătite să umple fiecare cameră din casa ta cu acel parfum atrăgător și unic. Sunt concepute pentru a masca diferite mirosuri. 

Mir este o rășină naturală extrasă din arborele Commiphora. A fost folosit de-a lungul istoriei ca parfum, tămâie și medicament. De asemenea, este menționat în multe texte antice, inclusiv Biblia și Tora, pentru capacitatea sa de a se conecta la Divin. Mirul este folosit în ritualurile de protecție. Este, de asemenea, bine cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare, pentru curățarea sufletului și curățarea minții. Mirul are un miros cald balsamic picant, care favorizează meditația și ridicarea spirituală. 

Un cadou uimitor pentru cei care apreciază un parfum frumos sau doar un deliciu pentru tine. Aceste bețișoare te vor duce în locul pe care-l iubești cel mai mult. 

Valoare excelentă, ambalaj frumos, diverse parfumuri. Comandă acum!


Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!