Luna aceasta ai -5% reducere la prima ta comandă plasată!
 

MyBoutique

Suport backflow Mână și floare de Lotus Stoc epuizat
Suport backflow Mână și floare de Lotus
143,00 lei Fără TVA: 143,00 lei

Fântâna de fum este folosită ca și obiect de decor, dar și pentru purifcarea locuinței, fântâna de fum se folosește ca suport pentru conurile parfumate backflow și bețișoarele parf..

Stoc epuizat
Săpun Lufă - Mighty Mango Massage
27,00 lei Fără TVA: 27,00 lei

Lufele noastre naturale sunt umplute cu săpun realizat din uleiuri esențiale de înaltă calitate și uleiuri parfumate. Săpunurile Lufă sunt create special pentru exfolierea și ..

Adaugă în Coş
Amestec de Uleiuri Esențiale - Breath Easy, 10ml
47,00 lei Fără TVA: 47,00 lei

Respiră mai ușor cu ajutorul amestecului nostru de uleiuri esențiale Breath Easy. Minunatul nostru amestec de uleiuri esențiale de eucalipt, mentă și ravensara este răcoritor ..

Adaugă în Coş
Ulei pentru Barbă - Nordic Spruce - Regenerare, 50ml
58,00 lei Fără TVA: 58,00 lei

Uleiul Nordic Spruce este realizat cu tămâie, ulei esențial de molid, ulei de caise, argan și jojoba auriu. Acesta ajută la regenerarea bărbii și acționează împotriva îmbătrân..

Adaugă în Coş
Amestec de Uleiuri Esențiale Roll On - Just Chill!, 10ml Stoc epuizat
Amestec de Uleiuri Esențiale Roll On - Just Chill!, 10ml
30,00 lei Fără TVA: 30,00 lei

Roll-On-ul Just Chill! conține un amestec de uleiuri esențiale și naturale. Acestea pot fi aplicate cu ușurință pe tot parcursul zilei, atunci când te simți stresat sau ai par..

Stoc epuizat
Suport de Conuri Parfumate Backflow - Sm Mango Wood Stoc epuizat
Suport de Conuri Parfumate Backflow - Sm Mango Wood
108,00 lei Fără TVA: 108,00 lei

Noile suporturi de conuri parfumate sunt în sfârșit aici! Acestea sunt realizate din lemn de mango și sunt cu adevărat spectaculoase!Suportul de conuri parfumate backflow este spec..

Stoc epuizat
Ulei esențial de Lime Stoc epuizat
Ulei esențial de Lime
16,00 lei Fără TVA: 16,00 lei

Nume Latin: Citrus AurantifoliaParțile Folosite din Plantă: coaja fructuluiSursa: MexicMetoda de Extracție: Presare la receUleiul esențial de Lime este obținut prin presare la rece..

Stoc epuizat
Șampon Solid - Lemon Ginger, 60g Stoc epuizat
Șampon Solid - Lemon Ginger, 60g
39,00 lei Fără TVA: 39,00 lei

Șamponul nostru solid îți va oferi tot ceea ce-ți place la șamponul lichid, dar fără sticlă de plastic. Compact și ușor de utilizat, șamponul solid vegan Lemon Ginger este rea..

Stoc epuizat
Amestec de Uleiuri Esențiale - Sleep Easy, 10ml
122,00 lei Fără TVA: 122,00 lei

Bucură-te de un somn relaxant cu ajutorul amestecului nostru de uleiuri esențiale, Sleep Easy. Acest amestec de uleiuri esențiale de mușețel roman, salvie și bergamotă te poat..

Adaugă în Coş
Burete natural Konjac - Rose
36,00 lei Fără TVA: 36,00 lei

Buretele natural Konjac este fabricat din fibre vegetale din rădăcini Konjac. Acest burete natural este biodegradabil și potrivit pentru curățarea feței și a corpului datorită text..

Adaugă în Coş
Lumânare Parfumată din Soia Violet Stoc epuizat
Lumânare Parfumată din Soia Violet
20,00 lei Fără TVA: 20,00 lei

Lumânările de soia Violet sunt livrate în borcănașe de sticlă cu capac. Fiecare are o etichetă naturală atașată cu o sfoară de iută. Sunt fabricate în Yiwu și au un nivel de p..

Stoc epuizat
Ulei pentru Barbă - Spartan Hero - Conditionare, 50ml
58,00 lei Fără TVA: 58,00 lei

Acest ulei de barbă este simplu, natural și foarte fin. Este realizat cu uleiuri esențiale de patouli, tei și lemn de cedru și ulei de cocos, avocado și jojoba aurie. Ule..

Adaugă în Coş
Șampon Solid - Fruity Pink, 60g
39,00 lei Fără TVA: 39,00 lei

Șamponul nostru solid îți va oferi tot ceea ce-ți place la șamponul lichid, dar fără sticlă de plastic. Compact și ușor de utilizat, șamponul solid vegan Fruity Pink este real..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Lemon Tea Tree, 10ml
20,00 lei Fără TVA: 20,00 lei

Nume Latin: Leptospermum PetersoniiParțile Folosite din Plantă: frunze Sursa: AustraliaMetoda de Extracție: Distilarea cu aburUleiul Esențial de Lemon Tea Tree este antimicrob..

Adaugă în Coş
Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Lavandă
20,00 lei Fără TVA: 20,00 lei

Lumânările de soia cu lavandă sunt livrate în borcănașe de sticlă cu capac. Fiecare are o etichetă naturală atașată cu o sfoară de iută. Sunt fabricate în Yiwu și au un nivel ..

Adaugă în Coş
Ulei pentru Barbă - Viking Musk - Curățare, 50ml
58,00 lei Fără TVA: 58,00 lei

Acest ulei de barbă este simplu, natural și foarte fin. Este realizat cu uleiuri esențiale de portocală și lemn de santal și cu ulei de cocos, avocado și jojoba. Uleiul Viking..

Adaugă în Coş
Amestec de Uleiuri Esențiale Roll On - Wake Up!, 10ml
30,00 lei Fără TVA: 30,00 lei

Roll-On-ul Wake Up! conține un amestec de uleiuri esențiale și naturale. Acestea pot fi aplicate cu ușurință pe tot parcursul zilei, atunci când te simți stresat sau ai parte de un..

Adaugă în Coş
Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Portocale Stoc epuizat
Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Portocale
20,00 lei Fără TVA: 20,00 lei

Lumânările de soia cu portocale sunt livrate în borcănașe de sticlă cu capac. Fiecare are o etichetă naturală atașată cu o sfoară de iută. Sunt fabricate în Yiwu și au un nive..

Stoc epuizat
Ulei Esențial de Ghimbir, 10ml Stoc epuizat
Ulei Esențial de Ghimbir, 10ml
26,00 lei Fără TVA: 26,00 lei

Nume Latin: Zingiber OfficinaleParțile Folosite din Plantă: rădăcinaSursa: IndiaMetoda de Extracție: Distilarea cu aburUleiul esențial de ghimbir este extras prin distilare cu abur..

Stoc epuizat
Șampon Solid - Charcoal Muscle, 60g
39,00 lei Fără TVA: 39,00 lei

Parfum masculin - notele de vârf proaspete și fructate de mere și citrice sunt perfect echilibrate cu notele florale de bază, care sunt dominate de pelargoniu, scorțișoară caldă și..

Adaugă în Coş
Difuzor Aromaterapie Paris
182,00 lei Fără TVA: 182,00 lei

Difuzoarele Aromaterapie Paris au un design atemporal și elegant și îți vor parfuma camera sau biroul fără flacără și fără fum.Capacitate rezervor 120mlLumină LED - 4 culoriSe opre..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Mentă Creață, 10ml
15,00 lei Fără TVA: 15,00 lei

Nume Latin: Mentha SpicataParțile Folosite din Plantă: florileSursa: AustraliaMetoda de Extracție: Distilarea cu aburUleiul Esențial de Mentă Creață este multifuncțional și continu..

Adaugă în Coş
Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Fresh Linen
20,00 lei Fără TVA: 20,00 lei

Lumânările de soia cu aromă de Fresh Linen sunt livrate în borcănașe de sticlă cu capac. Fiecare are o etichetă naturală atașată cu o sfoară de iută. Sunt fabricate în Yiwu și..

Adaugă în Coş
Piatră Vulcanică pentru Picioare - Formă Tradițională
23,00 lei Fără TVA: 23,00 lei

Cel mai sigur și mai natural mod de a exfolia și netezi pielea corpului, a mâinilor și a picioarelor. O piatră vulcanică de lavă nu își va pierde niciodată eficacitatea sau forma.&..

Adaugă în Coş
Săpun pentru Ras - Gentleman
18,00 lei Fără TVA: 18,00 lei

Săpunul nostru de ras oferă o spumă bogată, groasă, plină de parfum, potrivită tuturor. Acesta oferă o protecție excelentă pentru piele și ajută lama de ras să alunece extrem de li..

Adaugă în Coş
Deodorant din Sare de Himalaya - Inimă, 220g
26,00 lei Fără TVA: 26,00 lei

Sarea de Himalaya este o sare pură, extrasă manual, derivată din depozitele antice de sare de mare aflate la poalele Himalaya. Aceste deodorante naturale nu sunt prelucrate în..

Adaugă în Coş
Bilă Efervescentă - Zmeură și piper negru, 180g
16,00 lei Fără TVA: 16,00 lei

Bila Efervescentă de Baie cu aromă de zmeură și piper negru te va ajuta să te relaxezi și-ți va umple întreaga baie de un miros absolut delicios.Bombele de baie Zmeură și piper neg..

Adaugă în Coş
Afişare 1 - 28 din 392 (14 pagini)