Luna aceasta ai -5% reducere la prima ta comandă plasată!
 

Uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale au fost folosite de către strămoșii noștri în scopuri medicale și nu numai. Datorită faptului că sunt naturale și au proprietăți multiple, au ajuns să exceadă sfera medicală. Pe piață există o varietate de uleiuri esențiale, fiecare având proprietăți și evident, aromă diferită. Unele sunt potrivite pentru digestie, altele au proprietatea de a reduce stresul și anxietatea, iar altele ajută la reducerea ridurilor și a celulitei.
Ulei Esențial de Portocale, 10ml
15,00 lei Fără TVA: 15,00 lei

Nume Latin: Citrus SinensisParțile Folosite din Plantă: Coaja fructuluiSursa: AustraliaMetoda de Extracție: Presare la receUleiul esențial de portocale are capacitatea de a spori î..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Mentă, 10ml
16,00 lei Fără TVA: 16,00 lei

Nume Latin: Mentha PiperitaParțile Folosite din Plantă: Frunzele Sursa: IndiaMetoda de Extracție: Distilarea cu aburUleiul esențial de mentă este bun pentru afecțiuni precum a..

Adaugă în Coş
Amestec de Uleiuri Esențiale Roll On - Just Focus!, 10ml
37,00 lei Fără TVA: 37,00 lei

Roll-On-ul Just Focus! conține un amestec de uleiuri esențiale și naturale. Acestea pot fi aplicate cu ușurință pe tot parcursul zilei, atunci când dorești să te simți relaxat..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Rozmarin, 10ml
18,00 lei Fără TVA: 18,00 lei

Nume Latin: Rosmarinus OfficinalisParțile Folosite din Plantă: floarea Sursa: TunisiaMetoda de Extracție: Distilarea cu aburPotrivit Farmacopeei britanice, uleiul distilat de ..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Palmarosa, 10ml
20,00 lei Fără TVA: 20,00 lei

Nume Latin: Cymbopogon MartiniiParțile Folosite din Plantă: iarbaSursa: IndiaMetoda de Extracție: Distilarea cu aburUleiul esențial de Palmarosa are un miros asemănător trandafirul..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Bergamot, 10ml
19,00 lei Fără TVA: 19,00 lei

Nume Latin: Citrus BergamiaParțile Folosite din Plantă: Coaja fructuluiSursa: Coasta de FildeșMetoda de Extracție: Presare la receAcest ulei esențial care miroase a citrice, dar du..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Arbore de Ceai, 10ml
18,00 lei Fără TVA: 18,00 lei

Nume Latin: Melaleuca AlternifoliaParțile Folosite din Plantă: frunze și crenguțeSursa: AustraliaMetoda de Extracție: Distilarea cu aburFrunzele acestui copac se foloseau pentru a ..

Adaugă în Coş
Ulei de Semințe de Cânepă - Cannabis, 50ml
63,00 lei Fără TVA: 63,00 lei

Uleiul de Semințe de Cânepă Cannabis provine din Indonezia și este obținut cu ajutorul metodei de presare la rece. ..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Iarbă Lămâioasă (Lemongrass), 10ml
14,00 lei Fără TVA: 14,00 lei

Nume Latin: CymbopogonParțile Folosite din Plantă: FrunzeleSursa: GutamalaMetoda de Extracție: Distilarea cu aburSe spune că acest ulei combate oboseala și ajută la reîmprospătarea..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Grapefruit, 10ml
18,00 lei Fără TVA: 18,00 lei

Nume Latin: Citrus ParadisiParțile Folosite din Plantă: Coaja fructuluiSursa: USAMetoda de Extracție: Presare la receUleiul Esențial de Grapefruit are foarte multe beneficii pentru..

Adaugă în Coş
Amestec de Uleiuri Esențiale Roll On - Cheer Up!, 10ml
37,00 lei Fără TVA: 37,00 lei

Roll-On-ul Just Chill! conține un amestec de uleiuri esențiale și naturale. Acestea pot fi aplicate cu ușurință pe tot parcursul zilei, atunci când dorești să te simți relaxat..

Adaugă în Coş
Amestec de Uleiuri Esențiale - Breath Easy, 10ml
47,00 lei Fără TVA: 47,00 lei

Respiră mai ușor cu ajutorul amestecului nostru de uleiuri esențiale Breath Easy. Minunatul nostru amestec de uleiuri esențiale de eucalipt, mentă și ravensara este răcoritor ..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial din Lemn de Trandafir, 10ml
20,00 lei Fără TVA: 20,00 lei

Nume Latin: Aniba RosaeodoraParțile Folosite din Plantă: lemnulSursa: BraziliaMetoda de Extracție: Distilarea cu aburBeneficiile pentru sănătate ale uleiului esențial din lemn de t..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial din Lemn de Cedru, 10ml
16,00 lei Fără TVA: 16,00 lei

Nume Latin: Juniperus VirginianaParțile Folosite din Plantă: lemnulSursa: USAMetoda de Extracție: Distilarea cu aburLemnul de cedru este o plantă originară din zona rece și se găse..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Ylang Ylang III, 10ml
19,00 lei Fără TVA: 19,00 lei

Nume Latin: Cananga OdorataParțile Folosite din Plantă: florileSursa: CamoresMetoda de Extracție: Distilarea cu aburYlang Ylang înseamnă floarea florilor în malaieziană și a fost c..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Salvie, 10ml
41,00 lei Fără TVA: 41,00 lei

Nume Latin: Salvia SclareaParțile Folosite din Plantă: vârfurile și frunzeleSursa: FranțaMetoda de Extracție: Distilarea cu aburSalvia este originară din sudul Europei și este cult..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Palo Santo, 10ml
153,00 lei Fără TVA: 153,00 lei

Nume Latin: Bursera GraveolensParțile Folosite din Plantă: LemnulSursa: PeruMetoda de Extracție: Distilare cu AburPalo Santo provine din aceeași familie ca și tămâia și se găsește ..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Mentă Creață, 10ml
15,00 lei Fără TVA: 15,00 lei

Nume Latin: Mentha SpicataParțile Folosite din Plantă: florileSursa: AustraliaMetoda de Extracție: Distilarea cu aburUleiul Esențial de Mentă Creață este multifuncțional și continu..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Lemon Tea Tree, 10ml
20,00 lei Fără TVA: 20,00 lei

Nume Latin: Leptospermum PetersoniiParțile Folosite din Plantă: frunze Sursa: AustraliaMetoda de Extracție: Distilarea cu aburUleiul Esențial de Lemon Tea Tree este antimicrob..

Adaugă în Coş
Amestec de Uleiuri Esențiale Roll On - Get Physical!, 10ml
37,00 lei Fără TVA: 37,00 lei

Roll-On-ul Get Physical! conține un amestec de uleiuri esențiale și naturale. Acestea pot fi aplicate cu ușurință pe tot parcursul zilei, atunci când dorești să te simți relax..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Mușețel Roman (Diluat), 10ml
23,00 lei Fără TVA: 23,00 lei

Nume Latin: Anthemis NobilisParțile Folosite din Plantă: florileSursa: AngliaMetoda de Extracție: Distilarea cu abur!Diluat 5% în ulei de semințe de struguri.Mușețelul Roman este c..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Mușcată, 10ml
41,00 lei Fără TVA: 41,00 lei

Nume Latin: Pelargonium GraveolensParțile Folosite din Plantă: frunzele, tulpina și floareaSursa: EgiptMetoda de Extracție: Distilarea cu aburUleiul esențial de mușcată are un miro..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Mandarin, 10ml
17,00 lei Fără TVA: 17,00 lei

Nume Latin: Citrus NobilisParțile Folosite din Plantă: Coaja fructuluiSursa: ItaliaMetoda de Extracție: Presare la receUleiul galben-portocaliu are o aromă minunată de portocale pr..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Eucalipt, 10ml
13,00 lei Fără TVA: 13,00 lei

Nume Latin: Eucalyptus GlobulusParțile Folosite din Plantă: frunze și crenguțeSursa: ChinaMetoda de Extracție: Distilarea cu aburUleiul esențial de eucalipt este un lichid fromat d..

Adaugă în Coş
Ulei Esențial de Busuioc, 10ml
20,00 lei Fără TVA: 20,00 lei

Nume Latin: Ocimum BasilicumParțile Folosite din Plantă: Ierburile înfloriteSursa: IndiaMetoda de Extracție: Distilarea cu aburAcest ulei esențial de culoare galben-verzuie, cu mir..

Adaugă în Coş
Amestec de Uleiuri Esențiale Roll On - Wake Up!, 10ml
30,00 lei Fără TVA: 30,00 lei

Roll-On-ul Wake Up! conține un amestec de uleiuri esențiale și naturale. Acestea pot fi aplicate cu ușurință pe tot parcursul zilei, atunci când te simți stresat sau ai parte de un..

Adaugă în Coş
Amestec de Uleiuri Esențiale - Sleep Easy, 10ml
122,00 lei Fără TVA: 122,00 lei

Bucură-te de un somn relaxant cu ajutorul amestecului nostru de uleiuri esențiale, Sleep Easy. Acest amestec de uleiuri esențiale de mușețel roman, salvie și bergamotă te poat..

Adaugă în Coş
Amestec de Uleiuri Esențiale - Relaxing, 10ml
35,00 lei Fără TVA: 35,00 lei

Relaxează-te cu ajutorul amestecului nostru de uleiuri esențiale!Acest amestec conține lavandă și mandarină, care ajută la relaxarea minții și a corpului și oferă un sentiment de b..

Adaugă în Coş
Afişare 1 - 28 din 46 (2 pagini)