Luna aceasta ai -5% reducere la prima ta comandă plasată!
 

Bețișoare Parfumate Tribal - Copal Alb

Cod produs: TribalSi-01

  • 16,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Bețișoare Parfumate Tribal Copal Alb. Bețișoarele Parfumate Tribal sunt pregătite să umple fiecare cameră din casa ta cu acel parfum atrăgător și unic. Sunt concepute pentru a masca diferite mirosuri. 

Produs în India

Stoc: suficient


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 16,00 lei

Producător: MyBoutique

Bețișoarele Parfumate Tribal sunt pregătite să umple fiecare cameră din casa ta cu acel parfum atrăgător și unic. Sunt concepute pentru a masca diferite mirosuri. 

Copal provine din cuvântul aztec Nahuatil (Copalli) și se referă la varietatea de rășini extrase din copacii familiei "Bursera". Cu mii de ani în urmă Copal a fost considerat ca o rășină sacră de mayași și azteci în Mexic și America Centrală. Mayații obișnuiau să ofere Copal zeilor ca fiind unul dintre cele mai valoroase lucruri împreună cu tutunul și cacao. Astăzi copalul este încă folosit în ceremoniile șamanice pentru protecție energetică, oferire, curățare și purificare. Este o aromă excelentă care ajută la realizarea schimbărilor pozitive. Copal are un miros bogat de pin dulce care aduce pace și armonie. 

Un cadou uimitor pentru cei care apreciază un parfum frumos sau doar un deliciu pentru tine. Aceste bețișoare te vor duce în locul pe care-l iubești cel mai mult. 

Valoare excelentă, ambalaj frumos, diverse parfumuri. Comandă acum!

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!