Conuri Parfumate Backflow Tribal Soul - Salvie Albă & Lavandă

Cod produs: TribalBF-05

(1 opinii)
  • 18,99 lei
    Preţul conţine T.V.A.
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Conuri Parfumate Backflow Tribal Soul Salvie Albă & Lavandă. Salvia Albă a fost considerată sacră de nativii americani de mii de ani și a fost folosită pentru a curăța și purifica persoanele și locurile în profunzime prin tehnica de pătare.

Un pachet conține 10 bucăți identice!

Timp de ardere: aprox. 40 minute

Produs în India

Stoc: suficient

Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 18,99 lei

Producător: Tribal Soul

Salvia Albă a fost considerată sacră de nativii americani de mii de ani și a fost folosită pentru a curăța și purifica persoanele și locurile în profunzime prin tehnica de pătare. Lavanda, bine cunoscută pentru calitățile sale medicinale, precum și puterile sale de protecție și curățare, simbolizează puritatea și curățenia. 

Calmează oamenii prin restabilirea echilibrului emoțional. De asemenea, deschide chakra inimii și atrage energia iubitoare. Salvia albă pământească proaspătă și lavanda erbacee dulce se combină perfect în aceste bețișoare și creează o atmosferă liniștită, armonioasă și oferă o ușurință mai mare de relaxare. 

Instrucțiuni de Utilizare:

Ține conul într-o mână, bricheta în cealaltă. Înclină conul lateral și luminează capătul ascuțit al conului timp de 5-10 secunde. Când începe să ardă, stinge flacăra și așează conul pe arzătorul backflow. Pentru o utilizare optima, este recomandat să-l ții departe de curenții de aer. 

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Filip Gheorghe - 17.04.2022

Minunate produse! MULȚUMESC!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!