Conuri Parfumate Backflow - Jumbo - Mir

Cod produs: TribalBF-04

(1 opinii)
  • 18,99 lei
    Preţul conţine T.V.A.
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Conuri Parfumate Backflow Jumbo Mir. Mir este o rășină naturală extrasă din arborele Commiphora. A fost folosit de-a lungul istoriei ca parfum, tămâie și medicament. De asemenea, este menționat în multe texte antice, inclusiv Biblia și Tora.

Un pachet conține 10 bucăți identice!

Timp de ardere: aprox. 40 minute

Produs în India

Stoc: suficient

Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 18,99 lei

Producător: Tribal Soul

Mir este o rășină naturală extrasă din arborele Commiphora. A fost folosit de-a lungul istoriei ca parfum, tămâie și medicament. De asemenea, este menționat în multe texte antice, inclusiv Biblia și Tora, pentru capacitatea sa de a se conecta la Divin. Mirul este folosit în ritualurile de protecție. Este, de asemenea, bine cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare, pentru curățarea sufletului și curățarea minții. Mirul are un miros cald balsamic picant, care favorizează meditația și ridicarea spirituală. 

Instrucțiuni de Utilizare:

Ține conul într-o mână, bricheta în cealaltă. Înclină conul lateral și luminează capătul ascuțit al conului timp de 5-10 secunde. Când începe să ardă, stinge flacăra și așează conul pe arzătorul backflow. Pentru o utilizare optima, este recomandat să-l ții departe de curenții de aer. 

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Serban - 08.06.2022

Ard frumos si au un miros placut ! Incercati-l pentru ca nu o sa va para rau.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!