Conuri Parfumate Backflow - Jumbo - Copal

Cod produs: TribalBF-01

  • 18,99 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Conuri Parfumate Backflow - Jumbo Copal. Copal provine din cuvântul aztec Nahuatil (Copalli) și se referă la varietatea de rășini extrase din copacii familiei "Bursera". Cu mii de ani în urmă Copal a fost considerat ca o rășină sacră de mayași ș

Un pachet conține 10 bucăți identice!

Timp de ardere: aprox. 40 minute

Produs în India

Stoc: suficient


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 18,99 lei

Producător: Tribal Soul

Copal provine din cuvântul aztec Nahuatil (Copalli) și se referă la varietatea de rășini extrase din copacii familiei "Bursera". Cu mii de ani în urmă Copal a fost considerat ca o rășină sacră de mayași și azteci în Mexic și America Centrală. Mayații obișnuiau să ofere Copal zeilor ca fiind unul dintre cele mai valoroase lucruri împreună cu tutunul și cacao. Astăzi copalul este încă folosit în ceremoniile șamanice pentru protecție energetică, oferire, curățare și purificare. Este o aromă excelentă care ajută la realizarea schimbărilor pozitive. Copal are un miros bogat de pin dulce care aduce pace și armonie. 

Instrucțiuni de Utilizare:

Ține conul într-o mână, bricheta în cealaltă. Înclină conul lateral și luminează capătul ascuțit al conului timp de 5-10 secunde. Când începe să ardă, stinge flacăra și așează conul pe arzătorul backflow. Pentru o utilizare optima, este recomandat să-l ții departe de curenții de aer. 

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!