Ulei Esențial de Salvie, 10ml

Cod produs: EO-47

  • 27,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
3 puncte cadou

Ulei Esențial de Salvie. Uleiul esențial de salvie ajută la digestie, calmând stomacul și îmbunătățind funcționalitatea întregului sistem digestiv, neutralizează acizii din stomac și fluxul sanguin, oferind astfel ameliorare de aciditate și acidoză. Grama

Produs în Spania

Stoc: ultima bucată


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 27,00 lei

Producător: MyBoutique

Nume Latin: Salvia Officialins

Parțile Folosite din Plantă: frunzele uscate

Sursa: Spania

Metoda de Extracție: Distilarea cu abur

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului esențial de salvie pot fi atribuite proprietăților sale ca antifungic, antimicrobian, antioxidant, antiseptic, antiinflamator, antispasmodic, antibacterian, colagogic și coleric, cicatrizant, depurativ, digestiv, dezinfectant, emmenagog, expectorant, febrifug, laxativ și o substanță stimulantă. 

Prezența camforului și camfenei în acest ulei îi conferă o proprietate antifungică. Acest ulei este capabil să inhibe infecțiile fungice, cum ar fi dizenteria, bolile de piele, piciorul atletului sau dermatita, atât la nivel intern, cât și extern.

Uleiul esențial de salvie ajută la digestie, calmând stomacul și îmbunătățind funcționalitatea întregului sistem digestiv împotriva inflamațiilor cauzate de acizi excesivi. De asemenea, neutralizează acizii din stomac și fluxul sanguin, oferind astfel ameliorare de aciditate și acidoză, care, la rândul său, ne protejează de ulcerul peptic datorat acidității. Precum și de furuncule, erupții și boli ale pielii care apar, atunci când nivelurile de acid cresc în sânge. 

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!