Ulei Esențial de Salvie, 10ml

Cod produs: EO-07

  • 41,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
5 puncte cadou

Ulei Esențial de Salvie, 10ml - EO-07 - - Nume Latin: Salvia Sclarea Parțile Folosite din Plantă: vârfurile și frunzele Sursa: Franța Metoda de Extracție: Distilarea cu abur Salvia este originară din sudul Europei și este cultivată pentru uleiul său în F

Produs în RUS

Stoc: redus


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 41,00 lei

Producător: MyBoutique

Nume Latin: Salvia Sclarea

Parțile Folosite din Plantă: vârfurile și frunzele

Sursa: Franța

Metoda de Extracție: Distilarea cu abur

Salvia este originară din sudul Europei și este cultivată pentru uleiul său în Franța și Rusia. Cel mai mare beneficiu al acestui ulei este faptul că-ți calmează nervii. Se spune, de asemenea, că ajută împotriva acneei, ulcerelor și ameliorează durerile mușchilor și a articulațiilor. 

Este potrivit pentru persoanele care suferă de depresie, stres și insomnie. În plus, ajută femeile să scape de durerile menstruale. În timpul menopauzei, acest ulei reduce bufeurile, transpirațiile nocturne, palpitațiile, iritabilitatea, precum și durerile de cap și amețelile. De asemenea, este bun pentru digestie și rinichi. 

ATENȚIE!

Uleiul de salvie trebuie evitat atunci când consumi alcool, deoarece poate crește intoxicația. 

Utilizează-l în cantități mici deoarece o doză mare poate cauza dureri de cap. 

În Evul Mediu, salvia era cunoscută sub numele de Oculus Christi, care însemna "ochiul lui Hristos". A fost un medicament apreciat chiar de atunci. În Jamaica, a fost folosit de localnici pentru vindecarea ulcerelor. Este un ulei scump și este important și util în aromaterapie și medicină de mult timp. 

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!