Ulei Esențial de Tangerine, 10ml

Cod produs: EO-63

  • 14,70 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Ulei Esențial de Tangerine, 10ml - EO-63 - Uleiuri esențiale - Nume Latin: Citrus Reticulata Parțile Folosite din Plantă: coaja fructului Sursa: Brazilia Metoda de Extracție: Presare la rece Uleiul esențial de tangerine este calmant și are o aromă dulce,

Produs în SUA

Stoc: epuizat


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 14,70 lei

Producător: MyBoutique

Nume Latin: Citrus Tangerina

Parțile Folosite din Plantă: coaja fructului

Sursa: Brazilia

Metoda de Extracție: Presare la rece

Uleiul esențial de tangerine este calmant și are o aromă dulce, asemănătoare cu a portocalei. Ajută la ridicarea stării de spirit și oferă un sentiment de siguranță. Tangerina este, de asemenea, bogată în puternicul antioxidant d-limonen. 

Uleiul esențial de tangerină este considerat un puternic depurativ. Ajută la excreția sau îndepărtarea substanțelor toxice și nedorite, cum ar fi acidul uric, poluanții, sarea suplimentară și apa din corp. Mărește capacitatea de retenție a oxigenului a eritrocitelor, reîmprospătând și purificând astfel sângele. 

Uleiul esențial de tangerină calmează corpul. Calmează toate tipurile de inflamații și hiperactivitate a sistemului respirator, circulator, digestiv, nervos și excretor. De asemenea, calmează depresia, furia și răspunsurile impulsive.


Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!