În urma perioadei de concediu comenzile se vor procesa și livra în ordinea intrării acestora. Vă mulțumim pentru înțelegere.
 

Ulei Esențial de Palmarosa, 10ml

Cod produs: EO-36

  • 20,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Ulei Esențial de Palmarosa. Uleiul esențial de Palmarosa are un miros asemănător trandafirului. Este cunoscut pentru beneficiile sale naturale pentru piele. Gramaj 10ml

Produs în India

Stoc: mediu


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 20,00 lei

Producător: MyBoutique

Nume Latin: Cymbopogon Martinii

Parțile Folosite din Plantă: iarba

Sursa: India

Metoda de Extracție: Distilarea cu abur

Uleiul esențial de Palmarosa are un miros asemănător trandafirului. Este cunoscut pentru beneficiile sale naturale pentru piele. 

Palmarosa reglează umiditatea pielii și producția de ulei și, prin urmare, este util atât pentru tenul uscat, cât și cel gras. Acesta este motivul pentru care uleiul esențial de Palmarosa este adăugat în produsele pentru îngrijirea pielii. Oferind beneficii de reînnoire a celulelor, uleiul esențial de Palmarosa hrănește și redă sănătatea și armonia pielii. Este, de asemenea, cunoscut pentru capacitatea sa de a întineri picioarele obosite și dureroase. 

Având atât efecte calmante, cât și înălțătoare, este un tonic pentru inimă și minte. Susține somnul profund, ridică și liniștește starea de spirit și oferă confort și sprijin pentru ciclurile feminine. 

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!