Luna aceasta ai -5% reducere la prima ta comandă plasată!
 

Ulei Esențial din Lemn de Cedru, 10ml

Cod produs: EO-50

(1 opinii)
  • 16,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Ulei Esențial din Lemn de Cedru. Beneficiile pentru sănătate ale uleiului esențial de lemn de cedru pot fi atribuite proprietăților sale ca substanță antiseboreică, antiseptică, antispasmodică, tonică, astringentă, diuretică, emmenagogă, expectorantă, ins

Produs în Marea Britanie

Stoc: redus


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 16,00 lei

Producător: MyBoutique

Nume Latin: Juniperus Virginiana

Parțile Folosite din Plantă: lemnul

Sursa: USA

Metoda de Extracție: Distilarea cu abur

Lemnul de cedru este o plantă originară din zona rece și se găsește în mod normal la altitudini mari. Beneficiile pentru sănătate ale uleiului esențial de lemn de cedru pot fi atribuite proprietăților sale ca substanță antiseboreică, antiseptică, antispasmodică, tonică, astringentă, diuretică, emmenagogă, expectorantă, insecticidă, sedativă și fungicidă. 

Uleiul esențial de cedru ameliorează simptomele de Seborei. Seborea sau eczema seboreică este o boală îngrozitoare cauzată de o defecțiune a glandelor sebacee. Acest lucru are ca rezultat creșterea producției de sebum și infecția ulterioară a celulelor epidermice. Arată foarte urât, deoarece pielea, de culoare albă sau galben pal, începe să se desprindă, în special de pe scalp, sprâncene și nu numai. Uleiul esențial de lemn de cedru poate fi benefic în vindecarea acestei situații inflamatorii și poate reduce această descuamare a pielii, poate regulariza producția de sebum și trata infecția. 

Apărând organismul împotriva toxinelor, uleiul esențial de lemn de cedru ameliorează celulele albe din sânge și sistemul imunitar de stresul suplimentar, care le permite să protejeze funcțiile interne. 

Uleiul esențial de lemn de cedru poate fi utilizat ca tonic. Strânge și tonifică mușchii pielii, stomacului, sistemului digestiv și reglează funcțiile creierului. Crește funcționalitatea rinichilor și a ficatului, ceea ce îmbunătățește și mai mult sănătatea și bunăstarea generală. 


Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Cristi - 19.05.2021

Grozav. Aroma sa ma duce cu gandul la padure, miroase ca scoarta de copac.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!