În urma perioadei de concediu comenzile se vor procesa și livra în ordinea intrării acestora. Vă mulțumim pentru înțelegere.
 

Ulei Esențial din Lemn de Trandafir, 10ml

Cod produs: EO-39

  • 20,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Ulei Esențial din Lemn de Trandafir. Beneficiile pentru sănătate ale uleiului esențial din lemn de trandafir pot fi atribuite proprietăților sale de analgezic, antidepresiv, antiseptic, afrodisiac, antibacterian, cefalic, deodorant, insecticid și substanț

Produs în Brazilia

Stoc: epuizat


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 20,00 lei

Producător: MyBoutique

Nume Latin: Aniba Rosaeodora

Parțile Folosite din Plantă: lemnul

Sursa: Brazilia

Metoda de Extracție: Distilarea cu abur

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului esențial din lemn de trandafir pot fi atribuite proprietăților sale de analgezic, antidepresiv, antiseptic, afrodisiac, antibacterian, cefalic, deodorant, insecticid și substanță stimulantă. Se extrage din lemn de trandafir. 

Uleiul Esențial de Trandafir îți poate elimina depresia și te poate face să zâmbești în doar câteva minute. Aroma blândă, dulce, picantă și florală a acestui ulei este favorizată de specialiștii în aromaterapie. Îndepărtează tristețea și dezamăgirea și te ajută să revii la viață cu o nouă perspectivă. Poate fi foarte bun pentru cei care au avut parte de un eșec sau se simt la pământ, indiferent dacă este vorba despre situații profesionale sau personale. 

Deși nu este puternic, acest ulei servește ca un analgezic ușor și îți poate ușura durerile de cap, de dinți și ale mușchilor și articulațiilor. Acesta îi poate menține creierul activ și alert, îmbunătățindu-ți memoria și protejându-te de tulburările nevrotice. 

Acest ulei are proprietăți insecticide și poate ucide insectele mici, cum ar fi țânțarii, păduchii, puricii și furnicile. De asemenea, îl poți folosi în vaporizatoare, spray-uri și soluții pentru curățat podeaua. Dacă este aplicat pe piele, ține la distanță și țânțarii. 

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!