În urma perioadei de concediu comenzile se vor procesa și livra în ordinea intrării acestora. Vă mulțumim pentru înțelegere.
 

Ulei Esențial de Lămâie, 10ml

Cod produs: EO-12

  • 16,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Ulei Esențial de Lămâie, 10ml - EO-12 - - Nume Latin: Citrus Limon Parțile Folosite din Plantă: Coaja fructului Sursa: Italia Metoda de Extracție: Presare la rece Uleiul esențial de lămâie are un miros fresh și este extras din coajă de lămâie. Se crede c

Produs în Italia

Stoc: epuizat


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 16,00 lei

Producător: MyBoutique

Nume Latin: Citrus Limon

Parțile Folosite din Plantă: Coaja fructului

Sursa: Italia

Metoda de Extracție: Presare la rece

Uleiul esențial de lămâie are un miros fresh și este extras din coajă de lămâie. Se crede că ajută la reumatism, artrită și gută. Este folosit pentru vindecarea problemelor pielii, cum ar fi abcesele, furunculele, carbunculii și acneea. Crește sistemul imunitar și curăță corpul.

Vaporii de ulei de lămâie sunt folosiți pentru răceli, laringită, cefalee și gripă. Mirosul său ajută împotriva depresiei, iritației, stresului, letargiei și oboselii. Adăugat în cada cu apă, ușurează problemele digestive și reumatismul. De asemenea, ajută împotriva mahmurelii. 

Planta de lămâie este originară din India și a fost adusă în Europa în Evul Mediu. Deoarece fructul are multe vitamine, marinarii îl consumau pentru a preveni scorbutul, problemele oculare și alte deficiențe de vitamine. Cuceririle spaniole au contribuit la răspândirea semințelor de lămâie. Aceasta a fost folosită inițial pe post de ornament și ca medicament. Abia mai târziu a început să fie folosită la gătit. 

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!