Ulei Esențial de Tămâie, 10ml

Cod produs: EO-65

  • 59,35 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
6 puncte cadou

Ulei Esențial de Tămâie. Acest ulei este cel mai popular în aromaterapie datorită proprietăților sale calmante. Se spune că ajută la vindecarea rănilor și la prevenirea cicatricilor. Se folosește pentru tonifierea feței, îndepărtarea ridurilor și prevenir

Produs în SOM

Stoc: mediu


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 59,35 lei

Producător: MyBoutique

Nume Latin: Boswellia Carterii

Parțile Folosite din Plantă: rășina

Sursa: Oman

Metoda de Extracție: Distilarea cu abur

Uleiul esențial de tămâie este distilat din rășina arborelui Boswellia carterii, din familia Burseraceae și este, de asemenea, cunoscut sub numele de Olibanum. Cuvântul este derivat din francezul "franc" care înseamnă luxuriant. Se spune că tămâia simbolizează divinitatea.

Acest ulei este cel mai popular în aromaterapie datorită proprietăților sale calmante. Se spune că ajută la vindecarea rănilor și la prevenirea cicatricilor. Se folosește pentru tonifierea feței, îndepărtarea ridurilor și prevenirea vergeturilor.

Uleiul esențial de tămâie a fost folosit pentru a ușura

  • anxietatea
  • stresul
  • astmul bronșic
  • bronșita
  • laringita
  • tusea rea.

Este un tonic general pentru uter, are un efect calmant în timpul travaliului și ajută la ușurarea menstruației abundente. Este cel mai util în timpul meditației. 

Egiptenii antici ardeau tămâia și o foloseau ca mască de față. Măcinau rășina arsă și o transformau într-o pulbere numită kohl, folosită pentru evidențierea ochilor. Cea mai veche înregistrare a utilizării tămâiei a fost găsită într-o inscripție a mormântului reginei egiptene Hatshepsut din secolul al XV-lea î. Hr. A fost folosit și pentru fumigarea bolnavilor și alungarea spiritelor rele. 

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!