Ulei Esențial de Mentă, 10ml

Cod produs: EO-04

  • 16,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Ulei Esențial de Mentă, 10ml - EO-04 - - Nume Latin: Mentha Piperita Parțile Folosite din Plantă: Frunzele  Sursa: India Metoda de Extracție: Distilarea cu abur Uleiul esențial de mentă este bun pentru afecțiuni precum astm, colici, febră, flatulență, ce

Produs în India

Stoc: redus


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 16,00 lei

Producător: MyBoutique

Nume Latin: Mentha Piperita

Parțile Folosite din Plantă: Frunzele 

Sursa: India

Metoda de Extracție: Distilarea cu abur

Uleiul esențial de mentă este bun pentru afecțiuni precum astm, colici, febră, flatulență, cefalee, greață și congestie toracică. Acest ulei este excelent pentru oboseala mentală și pentru depresie. Este bun pentru piele și este folosit în loțiuni destinate vindecării arsurilor solare, mâncărimilor și a pielii inflamate. 

Ajută la combaterea respirației urât mirositoare și a infecțiilor gingivale atunci când este utilizat în compoziția apelor de gură. Când este utilizat într-un arzător de ulei, acesta nu este doar terapeutic, ci ține și țânțarii și alte insecte la distanță. 

Menta este originară din Marea Mediterană, dar în zilele noastre este cultivată și în alte țări din Europa, America și Asia. Menta a fost folosită din cele mai vechi timpuri în Egipt, Grecia, Roma, China și Japonia. Potrivit unui mit grecesc, o nimfă numită Mentha a fost transformată într-o plantă de mentă de soția iubitului ei Persefone. Potrivit lui Pliniu, menta era folosită pentru a încorona grecii și romanii în timpul sărbătorilor. În ultimele secole a fost folosit și în scopuri medicinale în Anglia. 

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!