În urma perioadei de concediu comenzile se vor procesa și livra în ordinea intrării acestora. Vă mulțumim pentru înțelegere.
 

Ulei Esențial de Fenicul, 10ml

Cod produs: EO-16

  • 20,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Ulei Esențial de Fenicul. Uleiul, ca și semințele, este bun pentru digestie, precum și o serie de alte afecțiuni. Este utilizat în aromaterapie pentru tratarea tenului gras, a ridurilor și a obezității. Se spune ca stimulează curajul, hotărârea și forța.

Produs în Ucraina

Stoc: ultima bucată


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 20,00 lei

Producător: MyBoutique

Nume Latin: Foeniculum Vulgare

Parțile Folosite din Plantă: semințe zdrobite

Sursa: Ucraina

Metoda de Extracție: Distilarea cu abur

Uleiul Esențial de Fenicul este extras din planta Foeniculum vulgare var. dulce, care este fenicul dulce, cunoscut și sub numele de fenicul roman. Se extrage din semințele zdrobite prin distilare cu abur. Uleiul, ca și semințele, este bun pentru digestie, precum și o serie de alte afecțiuni. Este utilizat în aromaterapie pentru tratarea tenului gras, a ridurilor și a obezității. Se spune ca stimulează curajul, hotărârea și forța. 

Acest ulei este remediu popular pentru problemele digestive, cum ar fi flatulența, constipația, colicile, greața, vărsăturile, anorexia și dispepsia. De asemenea, ajută la pierderea în greutate, deoarece se spune că oferă senzația de stomac plin. Se crede că efectul său diuretic ajută la dispersarea celulitei. Uleiul de fenicul ar trebui să tonifice splina și ficatul. Are un efect de curățare și tonifiere a pielii și ajută la vânătăi. 

Cuvântul Fenicul este derivat din latinescul "foenum", care înseamnă "fân". În epoca medievala, era cunoscut sub numele de "Fenkle". A fost o plantă populară folosită de vechii chinezi, egipteni și romani, care credeau că feniculul ajută la o viață mai lungă și îmbunătățește curajul și puterea unei persoane. Se credea, de asemenea, că ține departe spiritele rele. Se spune că feniculul a fost folosit pentru a întări vederea, pentru a vindeca mușcăturile de șarpe și pentru a ușura colicile. În India, semințele de fenicul simplu, prăjite sau acoperite cu mentă, numite "saunf" sunt adesea servite după mese pentru a ajuta digestia. 

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!