Ulei Esențial Ylang Ylang, 10ml

Cod produs: EO-06

(1 opinii)
  • 25,00 lei
    Preţul conţine T.V.A.
Livrăm în doar 24h lucrătoare
3 puncte cadou

Ulei Esențial Ylang Ylang, 10ml - EO-06 - - Nume Latin: Cananga Odorata Parțile Folosite din Plantă: florile Sursa: Camores Metoda de Extracție: Distilarea cu abur Ylang Ylang este un copac mare originar din țările din estul îndepărtat. Florile sale galb

Produs în Comoros

Stoc: ultima bucată

Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 25,00 lei

Producător: MyBoutique

Nume Latin: Cananga Odorata

Parțile Folosite din Plantă: florile

Sursa: Camores

Metoda de Extracție: Distilarea cu abur

Ylang Ylang este un copac mare originar din țările din estul îndepărtat. Florile sale galbene sunt puternic parfumate și au petale lungi. Uleiul esențial obținut din acesta este disponibil din abundență și, prin urmare, este cel mai puțin costisitor și este utilizat în industria cosmetică datorită parfumului său foarte plăcut. 

Conform oamenilor de știință, uleiul esențial Ylang Ylang este un stimulent mental și este foarte bun pentru relaxarea minții și a corpului. Doar mirosindu-l ar trebui să-ți scadă tensiunea arterială. Este folosit pentru ameliorarea:

  • stresului
  • depresiei
  • șocului 
  • anxietății

ATENȚIE!

Concentrațiile mari de Ylang Ylang pot provoca dureri de cap sau greață. 

Ylang Ylang înseamnă floarea florilor în malaieziană și a fost considerată în mod tradițional ca fiind un afrodiziac și un parfum relaxant. Florile acestui copac erau împrăștiate pe patul cuplurilor proaspăt căsătorite din Indonezia. Femeile musulmane obișnuiau să ardă acest ulei pentru a-și parfuma haremurile (partea din pat rezervată femeilor). 


Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Laura C - 27.04.2022

Raport bun pret calitate. Mi-a placut produsul

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!