În urma perioadei de concediu comenzile se vor procesa și livra în ordinea intrării acestora. Vă mulțumim pentru înțelegere.
 

Ulei Esențial de Ylang Ylang III, 10ml

Cod produs: EO-82

(1 opinii)
  • 19,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
2 puncte cadou

Ulei Esențial de Ylang Ylang III, 10ml - EO-82 - - Nume Latin: Cananga Odorata Parțile Folosite din Plantă: florile Sursa: Camores Metoda de Extracție: Distilarea cu abur Ylang Ylang înseamnă floarea florilor în malaieziană și a fost considerată în mod t

Produs în Marea Britanie

Stoc: ultima bucată


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 19,00 lei

Producător: MyBoutique

Nume Latin: Cananga Odorata

Parțile Folosite din Plantă: florile

Sursa: Camores

Metoda de Extracție: Distilarea cu abur

Ylang Ylang înseamnă floarea florilor în malaieziană și a fost considerată în mod tradițional ca fiind un afrodiziac și un parfum relaxant. Florile acestui copac erau împrăștiate pe patul cuplurilor proaspăt căsătorite din Indonezia. Femeile musulmane obișnuiau să ardă acest ulei pentru a-și parfuma haremurile (partea din pat rezervată femeilor). 

Conform oamenilor de știință, uleiul esențial Ylang Ylang este un stimulent mental și este foarte bun pentru relaxarea minții și a corpului. Doar mirosindu-l ar trebui să-ți scadă tensiunea arterială. Este folosit pentru ameliorarea:

  • stresului
  • depresiei
  • șocului 
  • anxietății

ATENȚIE!

Concentrațiile mari de Ylang Ylang pot provoca dureri de cap sau greață. 

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Theodora  - 25.02.2021

Imi place foarte mult mirosul de Ylang Ylang. Dintre toate brand-urile incercate, acesta mi se pare foarte intens; sunt suficiente cateva picaturi in difuzor si aroma ajunge in tot apartamentul (58 mp).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!