Ulei esențial de Scorțișoară, 10ml

Cod produs: EO-21

  • 24,00 lei
    Preţul conţine T.V.A.
Livrăm în doar 24h lucrătoare

Cost livrare: 16 lei pentru comenzi sub 249 lei

3 puncte cadou

Uleiul de scorțișoară este un ulei liniștitor, cu puternice proprietăți antiseptice, utilizat într-o lampă de aromă, se spune că ajută la răcire, bronșită și la reducerea depresiei.

Produs în Sri Lanka

Stoc: mediu

Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 24,00 lei

Producător: MyBoutique

Uleiul de scorțișoară este un ulei liniștitor, cu puternice proprietăți antiseptice. Atunci când este utilizat într-o lampă de aromă, se spune că ajută la răcire, bronșită și la reducerea depresiei. Este folosit pentru a ajuta la bronșită, diaree, frisoane, infecții, gripă, reumatism și artrită. Ameliorează greața și vărsăturile. Stimulează sistemul glandular și, prin urmare, ameliorează durerile menstruale. Evitați uleiul de frunze în timpul sarcinii. Coaja uleiului este foarte groasă și trebuie utilizată diluată sub supraveghere profesională.

Uleiul esențial de Scorțisoară se obține prin distilarea aburului din arborele Cinnamomum zeylanicum, numit și scorțișoara Ceylon sau scorțișoara adevărată. Există două tipuri de uleiuri esențiale: unul dintre frunze, care este mai moale, de la galben la maro deschis și este cel mai frecvent utilizat în aromaterapie; și cealaltă scoarță, care este maro mai închis și nu este de obicei preferată în aromaterapie.

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
SALSOL