În urma perioadei de concediu comenzile se vor procesa și livra în ordinea intrării acestora. Vă mulțumim pentru înțelegere.
 

Sare de Baie Aromatherapy - Stress Buster, cu aromă de Bergamot, Geranium și Vetiver

Cod produs: ABPC-07

(1 opinii)
  • 34,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
4 puncte cadou

Sare de Baie Aromatherapy - Stress Buster, cu aromă de Bergamot, Geranium și Vetiver - ABPC-07 - Săruri pentru baie - Sarea de baie Aromatherapy- Stress Buster, cu aromă de Bergamot, Geranium și Vetiver este realizata dintr-un amestec de 3 uleiuri esenția

Produs în Marea Britanie

Stoc: suficient


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 34,00 lei

Producător: MyBoutique

Sarea de baie Aromatherapy- Stress Buster, cu aromă de Bergamot, Geranium și Vetiver este realizata dintr-un amestec de 3 uleiuri esențiale. Este un cadou perfect pentru cei dragi și, de ce nu, chiar și pentru tine. Această sare de baie te va ajuta să te relaxezi, să-ți recapeți energia și să-ți limpezești mintea. 

Mod de utilizare:

Adaugă 2 sau 3 lingurițe de sare de baie în cadă pentru o sesiune de aromaterapie. Este recomandat să stai timp de 15 minute în apă pentru ca substanțele active să se absoarbă în corp, prin porii deschiși. 

Specificatii
Ingrediente Clorură de Sodiu (Sodium Chloride), Ulei Esențial Pur de Bergamia (Citrus Bergamia Oil), Ulei Esențial de Pelargonium Graveolens (Pelargonium Graveolens Oil), Ulei Esențial de Vetiveria Zizanoides (Vetiveria Zizanoides Oil), *Limonene, *Linalool, *Geraniol, *Citronellol, CI 19140, CI 42090. *Uleiuri esențiale.

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Catalina - 16.01.2022

Mmmmm....... dependență, ❤️

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!