În urma perioadei de concediu comenzile se vor procesa și livra în ordinea intrării acestora. Vă mulțumim pentru înțelegere.
 

Sare de Baie Aromatherapy - Sleepy Head, cu aromă de Lavandă și Maghiran

Cod produs: ABPC-08

  • 34,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
4 puncte cadou

Sare de Baie Aromatherapy - Sleepy Head, cu aromă de Lavandă și Maghiran - ABPC-08 - Săruri pentru baie - Sarea de baie Aromatherapy- Sleepy Head, cu aromă de Lavandă și Maghiran este realizata dintr-un amestec de 2 uleiuri esențiale. Este un cadou perfec

Produs în Marea Britanie

Stoc: suficient


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 34,00 lei

Producător: MyBoutique

Sarea de baie Aromatherapy- Sleepy Head, cu aromă de Lavandă și Maghiran este realizata dintr-un amestec de 2 uleiuri esențiale. Este un cadou perfect pentru cei dragi și, de ce nu, chiar și pentru tine. Această sare de baie te va ajuta să te relaxezi, să-ți recapeți energia și să-ți limpezești mintea. 

Mod de utilizare:

Adaugă 2 sau 3 lingurițe de sare de baie în cadă pentru o sesiune de aromaterapie. Este recomandat să stai timp de 15 minute în apă pentru ca substanțele active să se absoarbă în corp, prin porii deschiși. 

Specificatii
Ingrediente Clorură de Sodiu (Sodium Chloride), Ulei Esențial de Lavandă Angustifolia (Lavandula Angustifolia Oil), Ulei Esențial de Thymus Mastichina (Thymus Mastichina Oil), *Linalool, *Limonene, CI 42090. *Uleiuri esențiale.

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!