Săruri pentru baie
20Mai

Săruri pentru baie

Afișări: 858 Comentarii: 0

Săruri pentru baie vegane - soluţii de îngrijire eficiente

Dacă vorbim de săruri pentru baie eficiente, clar spunem săruri pentru baie naturale, obţinute prin procedee complexe. Au în compoziţie doar vitamine, minerale şi compuşi activi naturali, extrași cu răbdare de specialiști. Produsele de îngrijire vegane, de la MyBoutique.ro sunt obţinute prin aceleaşi procedee tradiţionale ca în urmă cu sute de ani. La obținerea lor sunt utilizate doar ingrediente organice vegetale cu proprietăți benefice pentru piele. 

Calităţile terapeutice ale sărurilor pentru baie au fost confirmate de numeroase studii, iar efectele benefice nu pot fi contestate de nimeni! Aceste produse de îngrijire acționează minunat asupra pielii. Utilizarea lor favorizează eliminarea toxinelor din straturile profunde ale dermei. Compuşii eliberaţi în aburii de baie au efecte relaxante asupra organismului și asupra sistemului nervos, stimulează detensionarea musculară și ajută la reechilibrare energetică. Efectele plăcute ale sărurilor pentru baie nu se opresc aici. Sunt mult mai numeroase, însă, pe cele pe care nu le-am menționat te invităm să le descoperi. 

În categoria săruri pentru baie regeneratoare, se găsesc produse care acţionează eficient, favorizând regenerarea pielii. Utilizarea acestora are ca efect o stare generală de bine, o piele sănătoasă cu aspect catifelat.

Sare pentru baie - detox

În categoria detox, se găsesc săruri pentru baie vegane în amestec cu tea tree, lime şi ulei de lămâiţă, săruri pentru baie cu arome de may chang, tea tree şi ienupăr. Produsele au proprietăți curative. Sunt bogate în minerale şi sunt realizate prin procese artizanale ce implică infuzarea sării de Himalaya în uleiuri esenţiale. 

Amestecurile de sare pentru baie din categoria detox sunt îmbogăţite şi cu alte plante - busuioc, cimbrişor, oregano, cimbru de câmpie - plante cu proprietăți curative, bogate în principii detoxifiante puternice. 

Sare pentru baie - relax

În categoria de săruri pentru baie relax se găsesc produse artizanale obţinute din infuzarea sării de Himalaya cu uleiuri esenţiale de lavandă și jojoba sau cu lavandă şi măghiran ori sare de Himalaya cu bergamotă şi vetiver. Tot în categoria de produse relax pot fi descoperite şi aromele senzuale ale sarurilor de baie cu portocală, ulei de luminița nopții şi ylang ylang ori cele cu arome intense de lavandă, portocală şi busuioc.

Sare pentru baie - regenerare

Sărurile pentru baie cu efect de regenerare sunt utilizate în cabinetele de înfrumuseţare, în cabinetele SPA dar şi pentru baia de zi cu zi. Aceste produse, pe lângă proprietățile aromatice au şi acțiune regeneratoare pentru piele. Ele contribuie la vitaminizarea şi mineralizarea epidermei, favorizează regenerarea rapidă a ţesutului cutanat, în plus lasă senzație de moale şi catifelată.

Sărurile pentru baie vegane de la MyBoutique.ro cu efect regenerator sunt produse de înaltă calitate, obţinute prin procedee tradiţionale. Pe lângă sarea de Himalaya acestea mai conţin extracte naturale de grapefruit, muşcată, uleiuri vegetale hidratante şi cantităţi impresionante de vitamina E.  

Sărurile pentru baie vegane sunt produse prietenoase cu pielea şi cu organismul. Le poți introduce în rutina de relaxare, cu ajutorul lor sesiunea plăcută de SPA se poate realiza în propria baie. 

Produse recomandate

Amestec de Sare de Baie din Himalaya, 500g - Relax, cu Aromă de Lavandă și Ulei de Jojoba
54,00 leiEx Tax: 54,00 lei

Relaxează-te cu sarea de baie din Himalaya - Relax. Aceasta conține uleiuri esențiale, ulei de jojoba și semințe de lavandă. Puterile vindecătoare ale băilor cu sare sunt apreciate încă de pe vremea grecilor antici. Dacă-ți dorești o sare de baie bună și de calitate, alege sarea din Himalaya deoarece este superioară celorlalte soiuri.  Sarea din Himalaya este bogată în minerale, mai exact 84 de minerale, care calmează și repară pielea deteriorată. Iar datorită uleiurilor din compoziție, îți va hrăni și hidrata pielea.  ..

Adaugă în Coş
Amestec de Sare de Baie din Himalaya, 500g - Sensual, cu Aromă de Ylang Ylang și Ulei de Cocos
54,00 leiEx Tax: 54,00 lei

Amestecul de sare de baie din Himalaya, Sensual este infuzat cu uleiuri esențiale, ulei de cocos și petale de trandafiri uscate. Puterile vindecătoare ale băilor cu sare sunt apreciate încă de pe vremea grecilor antici. Dacă-ți dorești o sare de baie bună și de calitate, alege sarea din Himalaya deoarece este superioară celorlalte soiuri.  Sarea din Himalaya este bogată în minerale, mai exact 84 de minerale, care calmează și repară pielea deteriorată. Iar datorită uleiurilor din compoziție, îți va hrăni și hidrata pielea.  ..

Adaugă în Coş
Amestec de Sare de Baie din Himalaya, 500g - Detox, cu Aromă de Tea Tree, Lime și Ulei de Luminița Nopții
54,00 leiEx Tax: 54,00 lei

Amestecul de sare de baie din Himalaya, Detox este infuzat cu uleiuri esențiale de tea tree, lime și ulei de luminița nopții. Puterile vindecătoare ale băilor cu sare sunt apreciate încă de pe vremea grecilor antici. Dacă-ți dorești o sare de baie bună și de calitate, alege sarea din Himalaya deoarece este superioară celorlalte soiuri.  Sarea din Himalaya este bogată în minerale, mai exact 84 de minerale, care calmează și repară pielea deteriorată. Iar datorită uleiurilor din compoziție, îți va hrăni și hidrata pielea.  ..

Adaugă în Coş
Amestec de Sare de Baie din Himalaya, 500g - Energise, cu Aromă de Lămâie, Ghimbir, Portocală și Ulei de Avocado
54,00 leiEx Tax: 54,00 lei

Amestecul de sare de baie din Himalaya, Energise este infuzat cu uleiuri esențiale, ulei de avocado și flori de Crăiță. Puterile vindecătoare ale băilor cu sare sunt apreciate încă de pe vremea grecilor antici. Dacă-ți dorești o sare de baie bună și de calitate, alege sarea din Himalaya deoarece este superioară celorlalte soiuri.  Sarea din Himalaya este bogată în minerale, mai exact 84 de minerale, care calmează și repară pielea deteriorată. Iar datorită uleiurilor din compoziție, îți va hrăni și hidrata pielea.  ..

Adaugă în Coş
Amestec de Sare de Baie din Himalaya, 500g - Clarity, cu aromă de Rozmarin și Salvie
54,00 leiEx Tax: 54,00 lei

Relaxează-te cu sarea de baie din Himalaya - Relax. Aceasta conține ulei esențial de rozmarin și salvie. Puterile vindecătoare ale băilor cu sare sunt apreciate încă de pe vremea grecilor antici. Dacă-ți dorești o sare de baie bună și de calitate, alege sarea din Himalaya deoarece este superioară celorlalte soiuri.  Sarea din Himalaya este bogată în minerale, mai exact 84 de minerale, care calmează și repară pielea deteriorată. Iar datorită uleiurilor din compoziție, îți va hrăni și hidrata pielea. ..

Adaugă în Coş

Scrie un comentariu

Cele mai căutate produse

SALSOL