Returul produselor

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de renuntare la un serviciu expira in termen de 14 zile de la data in care cumparatorul intra in posesia fizica a bunului achizitionat. Pentru a isi exercita dreptul de retragere, Clientul trebuie sa informeze Departamentul Relatii Clienti la adresa de e-mail contact@myboutique.ro folosind formularul de contact cu privire la decizia de retragere din Contract, fara invocarea unui motiv. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit iar costul de retur este suportat în totalitate de către client, fiind în valoare de 20 lei.

Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca noi, MyBoutique.ro isi rezerva dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia. In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract, in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile lucratoare de la data primirii dovezii ca produsul a fost returnat, prin virament bancar, intr-un cont bancar ale carui date vor fi puse la dispozitie de catre client.

SALSOL