Săpun Lufă - Scrub de Mentă și Ierburi

Cod produs: LSoap-01

  • 27,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
puncte cadou

Săpun Lufă Scrub de Mentă și Ierburi. Un săpun creat pentru a îți stimula toate simțurile. Loofah-urile noastre naturale au fost umplute cu săpun fabricat din uleiuri esențiale de înaltă calitate și uleiuri de parfum. 

Produs în Marea Britanie

Stoc: suficient


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 27,00 lei

Producător: MyBoutique

Un săpun creat pentru a îți stimula toate simțurile... 

Loofah-urile noastre naturale au fost umplute cu săpun fabricat din uleiuri esențiale de înaltă calitate și uleiuri de parfum. 

Săpunurile naturale Loofah sunt concepute unic pentru exfolierea și masarea pielii. Egiptenii și asiaticii cultivă Loofah pentru lux în timpul băii de sute de ani. 

Bucură-te de relaxare și de o experiență satisfăcătoare a minții și a corpului. 

Specificatii
Ingrediente Apă (Aqua), Glicerină (Glycerin), Sorbitol, Stearat de sodiu (Sodium stearate), Laurat de sodiu (SODIUM LAURATE), Propilenglicol (Propylene glycol), Lauril sulfat de sodiu (Sodium laureth sulfate), Laurat de sodiu (SODIUM LAURATE), Clorură de Sodiu (Sodium Chloride), Acid Stearic (Stearic Acid), Acid Lauric (Lauric Acid), Dioxid de titan (Titanium dioxide), Lufă (Loofah), Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, parfum, Ulei Esențial de Mentă (Mentha Piperita Oil), Semințe de Mac (Papaver Somniferum Seed), *Limonene, Cl 19140. *Uleiuri Esențiale

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!