Săpun Lufă - Căpșuni

Cod produs: LSL-02

  • 27,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
3 puncte cadou

Săpun Lufă Căpșuni. Exfolierea este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru pielea ta și ce modalitate mai buna de a face asta decât cu un săpun lufă?

Produs în Latvia

Stoc: suficient


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 27,00 lei

Producător: MyBoutique

Exfolierea este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru pielea ta și ce modalitate mai buna de a face asta decât cu un săpun lufă?

Bureții Lufă provin de la planta Luffa, care este un membru al familiei de castraveți. Când planta ajunge la maturitate, coaja și semințele sunt îndepărtate pentru dezvăluirea fibrei de lufă. Fibra de lufă este apoi spălată pentru a elimina resturile de semințe și coajă. Odată ce fibra de lufă este absolut curată,  trebuie uscată complet.

Toți bureții de lufă naturali oferă o exfoliere excelentă. 


Specificatii
Ingrediente Apă (aqua), glicerină (glycerin), Propilenglicol (Propylene glycol), Lauril sulfat de sodiu (Sodium laureth sulfate), Stearat de sodiu (Sodium stearate), SORBITOL, Laurat de sodiu (SODIUM LAURATE), parfum, Clorură de Sodiu (Sodium Chloride), Laurat de sodiu (SODIUM LAURATE), parfum, Tiosulfat de sodiu (Sodium thiosulfate), Acid etidronic (Etidronic acid), Lufă (LUFFA CYLINDRICA), LIMONENE, ANISYL ALCOHOL, CITRONELLOLS, CI 16255

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!