Lumânările parfumate: Cadoul perfect pentru orice ocazie
20Apr

Lumânările parfumate: Cadoul perfect pentru orice ocazie

Afișări: 587 Comentarii: 0

De ce lumânările parfumate sunt cadoul perfect?

Lumânările parfumate sunt cadoul perfect pentru orice ocazie deoarece sunt atât practice cât şi chibzuite. Nu numai că oferă un miros plăcut, dar creează și o atmosferă confortabilă și relaxantă. În plus, lumânările noastre vin într-o varietate de parfumuri, astfel încât să puteți alege parfumul perfect pentru a se potrivi cu personalitatea și preferințele destinatarului. Fie că sărbătorești o zi de naștere, o aniversare sau doar vrei să arăți cuiva care îți pasă, lumânările parfumate sunt alegerea perfectă.

Produse recomandate

Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Iasomie
21,00 leiEx Tax: 21,00 lei

Lumânările de soia cu iasomie sunt livrate în borcănașe de sticlă cu capac. Fiecare are o etichetă naturală atașată cu o sfoară de iută. Sunt fabricate în Yiwu și au un nivel de parfum garantat de 3% și sunt foarte ecologice. Timpul de ardere al acestei lumânări este de 20h. Când vrei să folosești lumânarea pentru prima dată trebuie să o lași să ardă cel puțin 2h pentru a-și forma memoria inițială. Acest lucru va ajuta la răspândirea parfumului. !Păstrează întotdeauna fitilul în centru. Sfat: Pentru ca lumânarea să nu producă funingine negre, taie fitilul la 1/4 înainte de a aprinde lumânarea.ATENȚIE!Arde lumânarea întotdeauna pe o suprafață rezistentă la căldură și stabilă. Nu atinge și nu mișca lumânarea în timp ce arde sau dacă ceara este fierbinte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Nu o lăsa nesupraveghiată în timp ce arde. ..

Adaugă în Coş
Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Măr și ScorțișoarăLumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Măr și ScorțișoarăStoc epuizat
Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Măr și Scorțișoară
21,00 leiEx Tax: 21,00 lei

Lumânările de soia cu măr și scorțișoară sunt livrate în borcănașe de sticlă cu capac. Fiecare are o etichetă naturală atașată cu o sfoară de iută. Sunt fabricate în Yiwu și au un nivel de parfum garantat de 3% și sunt foarte ecologice. Timpul de ardere al acestei lumânări este de 20h. Când vrei să folosești lumânarea pentru prima dată trebuie să o lași să ardă cel puțin 2h pentru a-și forma memoria inițială. Acest lucru va ajuta la răspândirea parfumului. !Păstrează întotdeauna fitilul în centru. Sfat: Pentru ca lumânarea să nu producă funingine negre, taie fitilul la 1/4 înainte de a aprinde lumânarea.ATENȚIE!Arde lumânarea întotdeauna pe o suprafață rezistentă la căldură și stabilă. Nu atinge și nu mișca lumânarea în timp ce arde sau dacă ceara este fierbinte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Nu o lăsa nesupraveghiată în timp ce arde. ..

Stoc epuizat
Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Brandy Butter Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Brandy Butter Stoc epuizat
Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Brandy Butter
21,00 leiEx Tax: 21,00 lei

Lumânările de soia cu brandy butter sunt livrate în borcănașe de sticlă cu capac. Fiecare are o etichetă naturală atașată cu o sfoară de iută. Sunt fabricate în Yiwu și au un nivel de parfum garantat de 3% și sunt foarte ecologice. Timpul de ardere al acestei lumânări este de 20h. Când vrei să folosești lumânarea pentru prima dată trebuie să o lași să ardă cel puțin 2h pentru a-și forma memoria inițială. Acest lucru va ajuta la răspândirea parfumului. !Păstrează întotdeauna fitilul în centru. Sfat: Pentru ca lumânarea să nu producă funingine negre, taie fitilul la 1/4 înainte de a aprinde lumânarea.ATENȚIE!Arde lumânarea întotdeauna pe o suprafață rezistentă la căldură și stabilă. Nu atinge și nu mișca lumânarea în timp ce arde sau dacă ceara este fierbinte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Nu o lăsa nesupraveghiată în timp ce arde. ..

Stoc epuizat
Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Mystic Musc
21,00 leiEx Tax: 21,00 lei

Lumânările de soia cu mystic musc sunt livrate în borcănașe de sticlă cu capac. Fiecare are o etichetă naturală atașată cu o sfoară de iută. Sunt fabricate în Yiwu și au un nivel de parfum garantat de 3% și sunt foarte ecologice. Timpul de ardere al acestei lumânări este de 20h. Când vrei să folosești lumânarea pentru prima dată trebuie să o lași să ardă cel puțin 2h pentru a-și forma memoria inițială. Acest lucru va ajuta la răspândirea parfumului. !Păstrează întotdeauna fitilul în centru. Sfat: Pentru ca lumânarea să nu producă funingine negre, taie fitilul la 1/4 înainte de a aprinde lumânarea.ATENȚIE!Arde lumânarea întotdeauna pe o suprafață rezistentă la căldură și stabilă. Nu atinge și nu mișca lumânarea în timp ce arde sau dacă ceara este fierbinte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Nu o lăsa nesupraveghiată în timp ce arde. ..

Adaugă în Coş
Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Rodie
21,00 leiEx Tax: 21,00 lei

Lumânările de soia cu rodie sunt livrate în borcănașe de sticlă cu capac. Fiecare are o etichetă naturală atașată cu o sfoară de iută. Sunt fabricate în Yiwu și au un nivel de parfum garantat de 3% și sunt foarte ecologice. Timpul de ardere al acestei lumânări este de 20h. Când vrei să folosești lumânarea pentru prima dată trebuie să o lași să ardă cel puțin 2h pentru a-și forma memoria inițială. Acest lucru va ajuta la răspândirea parfumului. !Păstrează întotdeauna fitilul în centru. Sfat: Pentru ca lumânarea să nu producă funingine negre, taie fitilul la 1/4 înainte de a aprinde lumânarea.ATENȚIE!Arde lumânarea întotdeauna pe o suprafață rezistentă la căldură și stabilă. Nu atinge și nu mișca lumânarea în timp ce arde sau dacă ceara este fierbinte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Nu o lăsa nesupraveghiată în timp ce arde. ..

Adaugă în Coş
Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Lavandă
21,00 leiEx Tax: 21,00 lei

Lumânările de soia cu lavandă sunt livrate în borcănașe de sticlă cu capac. Fiecare are o etichetă naturală atașată cu o sfoară de iută. Sunt fabricate în Yiwu și au un nivel de parfum garantat de 3% și sunt foarte ecologice. Timpul de ardere al acestei lumânări este de 20h. Când vrei să folosești lumânarea pentru prima dată trebuie să o lași să ardă cel puțin 2h pentru a-și forma memoria inițială. Acest lucru va ajuta la răspândirea parfumului. !Păstrează întotdeauna fitilul în centru. Sfat: Pentru ca lumânarea să nu producă funingine negre, taie fitilul la 1/4 înainte de a aprinde lumânarea.ATENȚIE!Arde lumânarea întotdeauna pe o suprafață rezistentă la căldură și stabilă. Nu atinge și nu mișca lumânarea în timp ce arde sau dacă ceara este fierbinte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Nu o lăsa nesupraveghiată în timp ce arde. ..

Adaugă în Coş
Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Fresh LinenLumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Fresh LinenStoc epuizat
Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Fresh Linen
21,00 leiEx Tax: 21,00 lei

Lumânările de soia cu aromă de Fresh Linen sunt livrate în borcănașe de sticlă cu capac. Fiecare are o etichetă naturală atașată cu o sfoară de iută. Sunt fabricate în Yiwu și au un nivel de parfum garantat de 3% și sunt foarte ecologice. Timpul de ardere al acestei lumânări este de 20h. Când vrei să folosești lumânarea pentru prima dată trebuie să o lași să ardă cel puțin 2h pentru a-și forma memoria inițială. Acest lucru va ajuta la răspândirea parfumului. !Păstrează întotdeauna fitilul în centru. Sfat: Pentru ca lumânarea să nu producă funingine negre, taie fitilul la 1/4 înainte de a aprinde lumânarea.ATENȚIE!Arde lumânarea întotdeauna pe o suprafață rezistentă la căldură și stabilă. Nu atinge și nu mișca lumânarea în timp ce arde sau dacă ceara este fierbinte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Nu o lăsa nesupravegheată în timp ce arde. ..

Stoc epuizat
Lumânare Parfumată din Soia cu Aromă de Portocale
21,00 leiEx Tax: 21,00 lei

Lumânările de soia cu portocale sunt livrate în borcănașe de sticlă cu capac. Fiecare are o etichetă naturală atașată cu o sfoară de iută. Sunt fabricate în Yiwu și au un nivel de parfum garantat de 3% și sunt foarte ecologice. Timpul de ardere al acestei lumânări este de 20h. Când vrei să folosești lumânarea pentru prima dată trebuie să o lași să ardă cel puțin 2h pentru a-și forma memoria inițială. Acest lucru va ajuta la răspândirea parfumului. !Păstrează întotdeauna fitilul în centru. Sfat: Pentru ca lumânarea să nu producă funingine negre, taie fitilul la 1/4 înainte de a aprinde lumânarea.ATENȚIE!Arde lumânarea întotdeauna pe o suprafață rezistentă la căldură și stabilă. Nu atinge și nu mișca lumânarea în timp ce arde sau dacă ceara este fierbinte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Nu o lăsa nesupraveghiată în timp ce arde. ..

Adaugă în Coş
Lumânare botanică - aromă de violete
75,00 leiEx Tax: 75,00 lei

Lumânările botanice au o dimensiune mare și sunt realizate cu ceară de soia, care este o resursă regenerabilă și 3% ulei de parfum. Va arde mai mult decât majoritatea lumânărilor din parafina, cu o flacără curată aproape fără fum. Lumânările botanice sunt prezentate în borcane rotunde din ceramică care pot fi refolosite și sunt ambalate frumos într-o cutie - fiind perfecte pentru a fi făcute cadou. Fiecare lumânare conține un fitil de lemn în loc de fitil tradițional. ATENȚIE!Nu lăsa niciodată o lumânare aprinsă nesupravegheată. Nu lăsa lumânarea la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie.Lasă întotdeauna o distantă de cel puțin 10cm între lumânări atunci când sunt aprinse.Nu aprinde lumânările lângă obiecte care pot lua foc.Dimensiuni - diametru: 8cm, înălțime: 6cm, greutate: 320g ..

Adaugă în Coş
Lumânare botanică - aromă de Iasomie sălbaticăLumânare botanică - aromă de Iasomie sălbaticăStoc epuizat
Lumânare botanică - aromă de Iasomie sălbatică
75,00 leiEx Tax: 75,00 lei

Lumânările botanice au o dimensiune mare și sunt realizate cu ceară de soia, care este o resursă regenerabilă și 3% ulei de parfum. Va arde mai mult decât majoritatea lumânărilor din parafina, cu o flacără curată aproape fără fum. Lumânările botanice sunt prezentate în borcane rotunde din ceramică care pot fi refolosite și sunt ambalate frumos într-o cutie - fiind perfecte pentru a fi făcute cadou. Fiecare lumânare conține un fitil de lemn în loc de fitil tradițional. ATENȚIE!Nu lăsa niciodată o lumânare aprinsă nesupravegheată. Nu lăsa lumânarea la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie.Lasă întotdeauna o distantă de cel puțin 10cm între lumânări atunci când sunt aprinse.Nu aprinde lumânările lângă obiecte care pot lua foc.Dimensiuni - diametru: 8cm, înălțime: 7.5cm, greutate: 430g ..

Stoc epuizat
Lumânare botanică - aromă de BujorLumânare botanică - aromă de BujorStoc epuizat
Lumânare botanică - aromă de Bujor
75,00 leiEx Tax: 75,00 lei

Lumânările botanice au o dimensiune mare și sunt realizate cu ceară de soia, care este o resursă regenerabilă și 3% ulei de parfum. Va arde mai mult decât majoritatea lumânărilor din parafina, cu o flacără curată aproape fără fum. Lumânările botanice sunt prezentate în borcane rotunde din ceramică care pot fi refolosite și sunt ambalate frumos într-o cutie - fiind perfecte pentru a fi făcute cadou. Fiecare lumânare conține un fitil de lemn în loc de fitil tradițional. ATENȚIE!Nu lăsa niciodată o lumânare aprinsă nesupravegheată. Nu lăsa lumânarea la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie.Lasă întotdeauna o distantă de cel puțin 10cm între lumânări atunci când sunt aprinse.Nu aprinde lumânările lângă obiecte care pot lua foc.Dimensiuni - diametru: 8cm, înălțime: 7.5cm, greutate: 430g ..

Stoc epuizat
Lumânare botanică - aromă de lonicerăLumânare botanică - aromă de lonicerăStoc epuizat
Lumânare botanică - aromă de loniceră
60,00 leiEx Tax: 60,00 lei

Lumânările botanice au o dimensiune medie și sunt realizate cu ceară de soia, care este o resursă regenerabilă și 3% ulei de parfum. Va arde mai mult decât majoritatea lumânărilor din parafina, cu o flacără curată aproape fără fum. Lumânările botanice sunt prezentate în borcane rotunde din ceramică care pot fi refolosite și sunt ambalate frumos într-o cutie - fiind perfecte pentru a fi făcute cadou. Fiecare lumânare conține un fitil de lemn în loc de fitil tradițional. ATENȚIE!Nu lăsa niciodată o lumânare aprinsă nesupravegheată. Nu lăsa lumânarea la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie.Lasă întotdeauna o distantă de cel puțin 10cm între lumânări atunci când sunt aprinse.Nu aprinde lumânările lângă obiecte care pot lua foc.Dimensiuni - diametru: 8cm, înălțime: 6cm, greutate: 320g ..

Stoc epuizat
Lumânare botanică - aromă de Dude
60,00 leiEx Tax: 60,00 lei

Lumânările botanice au o dimensiune medie și sunt realizate cu ceară de soia, care este o resursă regenerabilă și 3% ulei de parfum. Va arde mai mult decât majoritatea lumânărilor din parafina, cu o flacără curată aproape fără fum. Lumânările botanice sunt prezentate în borcane rotunde din ceramică care pot fi refolosite și sunt ambalate frumos într-o cutie - fiind perfecte pentru a fi făcute cadou. Fiecare lumânare conține un fitil de lemn în loc de fitil tradițional. ATENȚIE!Nu lăsa niciodată o lumânare aprinsă nesupravegheată. Nu lăsa lumânarea la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie.Lasă întotdeauna o distantă de cel puțin 10cm între lumânări atunci când sunt aprinse.Nu aprinde lumânările lângă obiecte care pot lua foc.Dimensiuni - diametru: 8cm, înălțime: 6cm, greutate: 320g ..

Adaugă în Coş
Lumânare botanică - aromă de grădină japonezăLumânare botanică - aromă de grădină japonezăStoc epuizat
Lumânare botanică - aromă de grădină japoneză
60,00 leiEx Tax: 60,00 lei

Lumânările botanice au o dimensiune medie și sunt realizate cu ceară de soia, care este o resursă regenerabilă și 3% ulei de parfum. Va arde mai mult decât majoritatea lumânărilor din parafina, cu o flacără curată aproape fără fum. Lumânările botanice sunt prezentate în borcane rotunde din ceramică care pot fi refolosite și sunt ambalate frumos într-o cutie - fiind perfecte pentru a fi făcute cadou. Fiecare lumânare conține un fitil de lemn în loc de fitil tradițional. ATENȚIE! Nu lăsa niciodată o lumânare aprinsă nesupravegheată. Nu lăsa lumânarea la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie.Lasă întotdeauna o distantă de cel puțin 10cm între lumânări atunci când sunt aprinse.Nu aprinde lumânările lângă obiecte care pot lua foc.Dimensiuni - diametru: 8cm, înălțime: 6cm, greutate: 320g ..

Stoc epuizat
SALSOL