În urma perioadei de concediu comenzile se vor procesa și livra în ordinea intrării acestora. Vă mulțumim pentru înțelegere.
 

Amestec de Uleiuri Esențiale pentru Mașină - Family Trip, 10ml

Cod produs: CarEO-02

  • 27,00 lei
Livrăm în doar 24h lucrătoare
3 puncte cadou

Amestec de Uleiuri Esențiale pentru Mașină Family Trip. S-ar putea să te gândești ca uleiurile de aromaterapie sunt potrivite doar pentru casă, însă cu puțină grijă, această artă antică poate fi folosită și pentru a-ți îmbunătăți experiența de conducere ș

Produs în Marea Britanie

Stoc: suficient


Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 27,00 lei

Producător: MyBoutique

Conducem la serviciu, la școală, în vacanță și deseori întâlnim aglomerație. Condusul de zi cu zi, poate să devină obositor, iar călătoriile lungi care se întind până târziu în noapte s-ar putea să te facă să simți nevoia de un pick-me-up. 

Amestecul de uleiuri esențiale pentru mașină, Focus & Drive, va fi cel mai bun prieten al tău în acele momente. Cu doar câteva picături de ulei te vei simți mai calm și te vei putea bucura și de călătorie, nu doar de destinație. 

S-ar putea să te gândești ca uleiurile de aromaterapie sunt potrivite doar pentru casă, însă cu puțină grijă, această artă antică poate fi folosită și pentru a-ți îmbunătăți experiența de conducere și pentru a-ți face călătoria mai plăcută și mai sigură. 

Specificatii
Ingrediente lemn de cedru (cedarwood), bergamotă (bergamot)

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!