Conuri Backflow din plante - Tămâie dulce

Cod produs: SPBBF-11

(1 opinii)
  • 19,99 lei
    Preţul conţine T.V.A.
Livrăm în doar 24h lucrătoare

Cost livrare: 16 lei pentru comenzi sub 249 lei

2 puncte cadou

Conurile parfumate backflow Stamford cu aromă de Tămâie dulce din gama Plant Based conțin ingrediente 100% vegane, fară substanțe potențial dăunătoare.

Un pachet conține 12 bucăți identice!

Timp de ardere: aprox. 30 minute

Produs în India

Stoc: suficient

Adaugă in Wishlist

Întreabă despre produs

Fără TVA: 19,99 lei

Producător: Stamford

Conurile parfumate backflow Stamford cu aromă de Tămâie dulce din gama Plant Based conțin ingrediente 100% vegane, fară substanțe potențial dăunătoare.

Conurile de tămâie parfumată eliberează în aer, atunci când sunt arse, un minunat parfum. Spre deosebire de conurile clasice, cele Backflow produc un efect spectaculos de fum.

Fumul rezultat nu se ridică în aer ci coboară. Find mai greu decât aerul, alunecă spre cel mai jos loc disponibil. Când un astfel de con de tămâie este folosit cu unul din suporturile noastre backflow, efectul este incredibil.

În cadrul suporturilor backflow, lăcașul pentru conul de tămâie este plasat în partea superioară, astfel încât fumul alunecă ușor spre bază, imitând un val magic de ceață.

Efectul conurilor speciale de tămâie, parfumul îmbătător precum și designul fantastic al suportului te vor transpune instantaneu într-un scenariu de poveste, pe un munte misterios unde magia înflorește la tot pasul.

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Serban - 08.06.2022

Arde frumos si are miros de tamaie. Nu este exact ca tamaia din biserica dar aduce cumva spre aceasta . Mirosul difera foarte mult intre conul neaprins si cel aprins. Produs OK.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
SAL SOL