Termene şi Condiţii

Introducere

Scopul nostru este de a păstra acest Acord cât mai ușor de citit posibil, dar în unele cazuri, din motive legale, o parte din limbajul folosit conține termeni juridici specifici.

Acceptarea acestui acord

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de utilizare a serviciului înainte de a începe să utilizați Site-ul web.

Folosind site -ul web [sau făcând clic pentru a accepta sau a fi de acord cu Termenii de serviciu atunci când această opțiune vă este pusă la dispoziție], acceptați și sunteți de acord să fiți legați și să respectați acești Termeni de serviciu și { Politica de confidențialitate , încorporat aici prin referință. Dacă nu doriți să fiți de acord cu acești Termeni de serviciu, nu trebuie să accesați sau să utilizați site -ul.

PRIN ACCESAREA ȘI UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB, DVS.:

ACEPTAȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD SĂ FIȚI LEGAT PRIN CONTRACT ȘI SĂ RESPECTAȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A SERVICIULUI;
DECLARAȚI ȘI GARANTAȚI CĂ AVEȚI VÂRSTA MINIMĂ LEGALĂ CONFORM LEGISLAȚIEI APLICABILE PENTRU A ÎNCHEIA UN CONTRACT OBLIGATORIU CU NOI; ȘI,
SUNTEȚI DE ACORD CU FAPTUL CĂ, ÎN CAZUL ACCESĂRII SITE-ULUI WEB DINTR-O JURISDICȚIE UNDE ACEST LUCRU ESTE NEPERMIS, O FACEȚI PE PROPRIUL RISC.

Actualizări ale Termenilor și condițiilor de utilizare a serviciului

Este posibil să revizuim și să actualizăm Termenii și condițiile de utilizare a serviciului din când în când, la discreția noastră. Toate modificările intră în vigoare imediat după postarea și aplicarea asupra tuturor formelor de acces și utilizării în continuare a Site-ului web.

Continuarea utilizării Site-ului sau efectuarea unor achiziții ulterioare în urma postării Termenilor și condițiilor de utilizare revizuite ale serviciului înseamnă că acceptați și sunteți de acord cu modificările. Este de așteptat să consultați această pagină de fiecare dată când accesați acest Site web, astfel încât să fiți la curent cu orice modificări, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs.

Responsabilitățile dvs.

Sunteți obligat să vă asigurați că toate persoanele care accesează Site-ul web au cunoștință de termenii prezentului Acord și că îi respectă. Site-ul web, inclusiv conținutul sau zonele Site-ului web, pot necesita înregistrarea utilizatorilor. Este o condiție a utilizării Site-ului web ca toate informațiile pe care le furnizați pe Site-ul web să fie corecte, la zi și complete.

DVS. SUNTEȚI EXCLUSIV ȘI ÎN TOTALITATE RESPONSABIL PENTRU UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A SITE-ULUI WEB, A COMPUTERULUI ȘI A INTERNETULUI, PRECUM ȘI PENTRU SECURITATEA DATELOR.

Activități interzise

Puteți utiliza Site-ul web numai în scopuri legale și în conformitate cu Termenii și condițiile de utilizare a serviciului. Sunteți de acord să nu utilizați Site-ul web:

În plus, sunteți de acord să nu:

Drepturi de proprietate intelectuală

Site-ul web și întregul său conținut, toate funcțiile și funcționalitățile (inclusiv, dar fără a se limita la toate informațiile, software-ul, textul, afișajele, imaginile, videoclipurile și conținutul audio, precum și designul, selecția și aranjarea acestora) sunt deținute de către Companie, licențiatorii sau alți furnizori ai unor astfel de materiale și sunt protejate de către SUA și de legislația internațională privind drepturile de autor, mărcile comerciale, brevetele, secretele comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală sau privind drepturile de proprietate.

Acești Termeni și condiții de utilizare a serviciului vă permit să utilizați Site-ul web numai pentru uz personal, necomercial. Nu aveți voie să reproduceți, să distribuiți, să modificați, să creați lucrări derivate, să afișați public, să interpretați public, să republicați, să descărcați, să stocați sau să transmiteți niciun material de pe site-ul nostru, cu excepția următoarelor situații:

Nu vă este permis să:

Nu vă este permis să accesați sau să utilizați în scop comercial nicio parte a Site-ului web și niciun serviciu sau material pus la dispoziție prin intermediul Site-ului web.

În cazul în care imprimați, copiați, modificați, descărcați, utilizați sau oferiți oricărei alte persoane acces la orice parte a Site-ului web, încălcând Termenii și condițiile de utilizare a serviciului, dreptul dvs. de a utiliza Site-ul web se va încheia imediat și va trebui, dacă noi decidem acest lucru, să returnați sau să distrugeți orice copii ale materialelor pe care le-ați realizat. Niciun drept, titlu sau interes asupra Site-ului web sau referitor la acesta sau la vreun conținut de pe site nu vă este transferat și toate drepturile neacordate în mod expres sunt rezervate de către Companie. Orice utilizare a Site-ului web care nu este permisă în mod expres de Termenii și condițiile de utilizare a serviciului reprezintă o încălcare a Termenilor și condițiilor de utilizare a serviciului și poate încălca drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi.

Drepturile noastre

Avem dreptul, fără notificare prealabilă:

DECLARAȚI CĂ RENUNȚAȚI ȘI CĂ NU VEȚI ADUCE PREJUDICII COMPANIEI ȘI GRUPULUI DIN CARE FACE PARTE, SUBSIDIARELOR, COMPANIILOR AFILIATE, PRECUM ȘI DIRECTORILOR, REPREZENTANȚILOR, ANGAJAȚILOR, AGENȚILOR, FURNIZORILOR DE SERVICII, CONTRACTORILOR, LICENȚIATORILOR, LICENȚIAȚILOR, FURNIZORILOR ȘI SUCCESORILOR ACESTORA CA URMARE A ORICĂROR REVENDICĂRI REZULTATE ÎN URMA ORICĂREI ACȚIUNI ÎNTREPRINSE DE CĂTRE COMPANIE ȘI DE ORICARE DINTRE PĂRȚILE MENȚIONATE MAI SUS CU PRIVIRE LA ORICE INVESTIGAȚII EFECTUATE FIE DE CĂTRE COMPANIE, FIE DE CĂTRE AUTORITĂȚILE DE APLICARE A LEGII.

Link-uri și conținuturi aparținând unor terțe părți

Pentru confortul dvs., acest Site web poate furniza link-uri sau indicatori către site-uri terțe sau către conținut de la terți. Noi nu reprezentăm sub nicio formă alte site-uri web sau conținut terț care poate fi accesat de pe acest Site web. Dacă alegeți să accesați astfel de site-uri, o faceți pe propriul risc. Nu avem nici un control asupra conținutului de la terți sau asupra unor astfel de site-uri terțe și nu acceptăm nicio responsabilitate pentru astfel de site-uri sau pentru orice pierderi sau daune care pot rezulta din utilizarea acestora. Dvs. sunteți obligat să respectați orice termeni și condiții aparținând unor astfel de site-uri terțe.

Funcții pentru rețelele de socializare

Sunteți de acord să cooperați cu noi pentru a opri imediat orice încadrare neautorizată sau plasare de link.

Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără o notificare în acest sens.

Putem, la discreția noastră, să dezactivăm toate sau orice funcție pentru rețelele sociale și orice link în orice moment, fără notificare prealabilă.

Software

Prin descărcarea software-ului nostru, luați la cunoștință și sunteți de acord cu termenii din Acordul de licență pentru utilizatorul final („EULA"). Termenii EULA vor guverna utilizarea de către dvs. a software-ului.

Comenzi online

Plăți și taxe

Este posibil să fie necesar să cumpărați sau să plătiți o taxă pentru a accesa serviciile noastre. Acceptăm Visa, Mastercard, Stripe, EuPlatesc, Netopia, VivaWallet și TBI Bank pentru toate achizițiile. Cu toate acestea, Compania nu garantează disponibilitatea vreunei metode de plată în orice moment, iar Compania poate adăuga, elimina sau suspenda orice metodă de plată temporar sau permanent, la discreția exclusivă a Companiei. Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte despre achiziție și cont pentru toate achizițiile efectuate prin intermediul Website-ului și să actualizați prompt informațiile despre cont și plăți, inclusiv adresa de e-mail, metoda de plată și data de expirare a cardului de plată pentru a finaliza achizițiile și a vă putea contacta, dacă este necesar. Taxa pe vânzări va fi adăugată la prețul achiziției, dacă considerăm că este necesar. Putem modifica prețurile în orice moment. Toate plățile vor fi efectuate în LEI.

Sunteți de acord să plătiți toate taxele sau tarifele la prețurile în vigoare pentru achizițiile dvs. și ne autorizați să taxăm furnizorul de plăți ales pentru orice astfel de sume la efectuarea achiziției.

Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori sau greșeli de preț, chiar dacă am solicitat sau primit deja plata. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată prin intermediul Site-ului web.

Returnare și rambursare

Dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de achiziția dvs., o puteți returna prin o rambursare completă sau credit în magazin. Toate articolele returnate trebuie să fie în stare nouă și nefolosită, cu toate etichetele și inscripțiile originale atașate. Următoarele articole nu pot fi returnate sau schimbate: cutiile de conuri deschise, lumânările aprinse, cosmeticele de corp sau produsele cosmetice testate. Toate returnările trebuie să aibă ștampila poștei anterior 14 zi(le) de la confirmarea livrării.

Pentru a vă procesa returnarea, plasați în siguranță articolul împreună cu dovada achiziției și formularul de returnare în ambalajul original și apoi trimiteți returnarea prin poștă la următoarea adresă:

CENTRUL DE TERAPIE SI MASAJ DORA COCIS SRL
În atenția: Returnări
str. Traian Vuia 14-16
Cluj-Napoca, Cluj, 400397

RO

După primirea returului și inspectarea stării articolului dvs., vă vom procesa returnarea. Vă rugăm să ne permiteți cel puțin 14 zi(le) de la primirea articolului pentru a vă procesa returnarea. Rambursările pot apărea după 1-2 cicluri de facturare pe extrasul cardului dvs. de credit.

Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de returnare, vă rugăm să ne contactați la adresa:
contact@myboutique.ro

Declinarea răspunderii, răspundere civilă și despăgubiri

ÎNȚELEGEȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ UTILIZAREA DVS. A SITE-ULUI WEB, A CONȚINUTULUI SĂU ȘI A ORICĂROR BUNURI, PRODUSE DIGITALE, SERVICII, INFORMAȚII SAU ARTICOLE GĂSITE SAU OBȚINUTE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI SE FACE PE PROPRIUL DVS. RISC. SITE-UL WEB, CONȚINUTUL SĂU ȘI ORICE BUNURI, SERVICII, PRODUSE DIGITALE, INFORMAȚII SAU ARTICOLE GĂSITE SAU OBȚINUTE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WEB SUNT FURNIZATE „CA ATARE" ȘI „ÎN FUNCȚIE DE DISPONIBILITATE”, FĂRĂ NICIO GARANȚIE SAU CONDIȚII DE NICIUN FEL, EXPLICITE SAU IMPLICITE INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP SAU LEGALITATE. CELE DECLARATE ANTERIOR NU AFECTEAZĂ NICIO GARANȚIE CARE NU POATE FI EXCLUSĂ SAU LIMITATĂ PRIN LEGISLAȚIA APLICABILĂ.

RECUNOAȘTEȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ COMPANIA SAU DIRECTORII, OFICIALII, ANGAJAȚII, AGENȚII, FURNIZORII DE SERVICII, CONTRACTORII, LICENȚIATORII, LICENȚIAȚII, FURNIZORII SAU SUCCESORII ACESTORA NU OFERĂ NICIO GARANȚIE, REPREZENTARE SAU SUSȚINERE LEGATĂ DE INTEGRITATEA, SECURITATEA, FIABILITATEA, ADECVAREA, ACURATEȚEA, MONEDA SAU DISPONIBILITATEA WEBSITE-ULUI SAU A CONȚINUTULUI SĂU, SAU CĂ ORICE BUNURI, SERVICII, PRODUSE DIGITALE, INFORMAȚII SAU ARTICOLE GĂSITE SAU OBȚINITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WEB VOR FI PRECISE, DE ÎNCREDERE, FĂRĂ ERORI SAU PREZENTE PERMANENT, DE FAPTUL CĂ DEFECTELE VOR FI CORECTATE, DE FAPTUL CĂ SITE-UL NOSTRU SAU SERVERUL CARE ÎL FACE DISPONIBIL ORI CONȚINUTUL ESTE LIPSIT DE VIRUȘI SAU ALTE COMPONENTE DĂUNĂTOARE SAU DE COD DISTRUCTIV.

Cum ne limităm răspunderea față de dvs.

CU EXCEPȚIA CAZULUI ÎN CARE ASTFEL DE EXCLUDERI SUNT INTERZISE PRIN LEGE, COMPANIA ȘI DIRECTORII, REPREZENTANȚII, ANGAJAȚII, AGENȚII, FURNIZORII DE SERVICII, CONTRACTORII, LICENȚIATORII, LICENȚIAȚII, FURNIZORII SAU SUCCESORII ACESTEIA NU VOR PUTEA SUB NICIO CIRCUMSTANȚĂ SĂ FIE TRAȘI LA RĂSPUNDERE ÎN CONFORMITATE CU PREZENTUL DOCUMENT CU TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SERVICIULUI DE CĂTRE DVS. SAU DE CĂTRE ORICE TERȚĂ PARTE ÎN LEGĂTURĂ CU VREUN TIP DE DAUNE SUBSIDIARE, INDIRECTE, INCIDENTALE, EXEMPLARE, SPECIALE, SAU PUNITIVE, INCLUSIV PENTRU ORICE DAUNE REZULTATE ÎN URMA ÎNTRERUPERII ACTIVITĂȚII COMPANIEI, PIERDEREA UTILIZĂRII, PIERDEREA DE DATE, VENITURI SAU PROFIT, COSTURI DE CAPITAL, PIERDEREA UNEI OPORTUNITĂȚI DE AFACERI, PREJUDICIEREA REPUTAȚIEI, CHIAR DACĂ ACESTEA APAR CA URMARE A ÎNCĂLCĂRII TERMENILOR CONTRACTUALI, A UNOR FAPTE ILICITE (INCLUSIV DIN NEGLIJENȚĂ), A VREUNEI TEORII CU PRIVIRE LA RESPONSABILITATE SAU ÎN ALTE MODURI, INDIFERENT DACĂ ASTFEL DE DAUNE ERAU PREDICTIBILE ȘI INDIFERENT DACĂ COMPANIA FUSESE ANUNȚATĂ SAU NU DE POSIBILITATEA APARIȚIEI UNOR ASTFEL DE DAUNE.

Despăgubiri

În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să exonerați de răspundere Compania, grupul de care aparține, filialele, afiliații și directorii, funcționarii, angajații, agenții, furnizorii de servicii, contractorii, licențiatorii, furnizorii, succesorii și reprezentanții desemnați ai acestora împotriva oricăror pretenții, răspunderi, daune, hotărâri, premii, pierderi, costuri, cheltuieli sau onorarii (inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților) care decurg din sau sunt legate de încălcarea de către dvs. a Termenilor și condițiilor de utilizare a serviciului sau de utilizarea de către dvs. a Site-ului web, inclusiv, dar fără a se limita la, site-uri și conținut de la terți, orice alte utilizări ale conținutului și serviciilor Site-ului web decât cele autorizate în mod expres în Termenii și condițiile de utilizare a serviciului sau orice utilizare a oricăror bunuri, produse digitale și informații achiziționate de pe acest Site web.

Soluționarea litigiilor

La discreția exclusivă a Companiei, aceasta vă poate solicita să transmiteți orice litigii care decurg din acești Termeni și condiții de utilizare a serviciului sau din utilizarea Site-ului web, inclusiv litigiile care decurg din sau cu privire la interpretarea, încălcarea, invaliditatea, neexecutarea sau rezilierea, către un organism de arbitraj final și obligatoriu, conform Regulilor de arbitraj ale Asociației Americane de Arbitraj care aplică legea din Romania. (Dacă este vorba de mai multe jurisdicții, conform legilor aplicabile).

Politica de confidențialitate

Furnizarea de informații personale prin intermediul Site-ului web este guvernată de politica noastră de confidențialitate situată la https://myboutique.ro/politica-de-confidentialitate (denumită „Politica de confidențialitate").

Legislație aplicabilă

Site-ul web și Termenii și condițiile de utilizare a serviciului vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din Romania și cu orice legi federale aplicabile în aceasta, fără a fi afectate de nicio alegere a legii aplicabile și de niciun conflict cu altă prevedere legală, principiu sau regulă, indiferent de domiciliul, reședința sau locația dvs. fizică. Orice acțiune sau procedură care decurge din sau este legată de acest Site web și/sau în temeiul acestor Termeni și condiții de utilizare a serviciului va fi intentată în instanțele din Romania și fiecare parte se va supune irevocabil jurisdicției exclusive a acestor instanțe în orice astfel de acțiune sau procedură. Renunțați la orice obiecție cu privire la exercitarea jurisdicției asupra dvs. de către aceste instanțe și cu privire la locul în care își desfășoară activitatea aceste instanțe.

Dacă (a) nu sunteți cetățean al SUA; (b) nu sunteți rezident al SUA; (c) nu accesați Site-ul web din SUA; și (d) sunteți cetățean al uneia dintre țările identificate mai jos, sunteți de acord că orice dispută sau pretenție apărută ca urmare a acestor Termeni și condiții de utilizare a serviciului va face obiectul legislației aplicabile prezentate mai jos, fără a fi afectată de niciun conflict legat de legislație și vă obligați să respectați în mod irevocabil jurisdicția non-exclusivă a instanțelor din statul, provincia sau țara identificată mai jos, a cărei legislație va fi aplicată:

Dacă sunteți cetățean al Uniunii Europene sau al Marii Britanii, Elveției, Norvegiei sau Islandei, legea aplicabilă și instanța competentă vor fi legile și instanțele din locația dvs. de reședință obișnuită.

Părțile sunt de acord că Convenția Națiunilor Unite privind contractele de vânzare internațională a mărfurilor nu va reglementa acești Termeni și condiții de utilizare a serviciului sau drepturile și obligațiile părților în temeiul prezentului document cu Termeni și condiții de utilizare a serviciului.

Clauza de separabilitate

În cazul în care orice prevedere a prezentului document cu Termeni și condiții de utilizare a serviciului este ilegală sau neaplicabilă parțial sau integral conform legislației aplicabile, restul prevederii va fi modificat pentru a obține un rezultat cât mai apropiat de prevederea originală, iar celelalte prevederi din documentul Termeni și condiții de utilizare a serviciului se vor aplica integral în continuare.

Întregul document cu Termeni și condiții de utilizare a serviciului

Acest document cu Termeni și condiții de utilizare a serviciului constituie întregul și singurul document valabil între părți în legătură cu obiectul său și înlocuiește și anulează toate acordurile, angajamentele, aranjamentele, înțelegerile sau declarațiile precedente sau simultane de orice natură efectuate de părți sau de oricare dintre ele, fie orale sau scrise (și, dacă scrise, fie sau nu sub formă de schiță) în legătură cu un astfel de subiect. Fiecare parte recunoaște că nu se bazează pe nicio declarație, garanție sau reprezentare oferită sau făcută de oricare dintre ele în legătură cu obiectul acestor Termeni și condiții de utilizare a serviciului, cu excepția celor menționate în mod expres în acest document, și că nu vor avea drepturi sau drepturi de despăgubire în legătură cu un astfel de obiect, altele decât cele menționate în acest document, cu excepția cazului în care rezultă în urma fraudei sau declarației false a altei părți. Nicio variantă a acestor Termeni și condiții de utilizare a serviciului nu va intra în vigoare dacă nu este în scrisă și semnată de sau în numele Companiei.

Renunțare

Nicio omisiune sau amânare a exercitării, în cazul oricărei părți, a oricărui drept sau a oricărei atribuții din prezentul nu va putea fi interpretată ca o renunțare la dreptul sau atribuția respectivă, și nicio exercitare unică sau parțială a oricărui drept sau atribuții din prezentul nu va exclude exercitarea integrală sau suplimentară a acelui drept sau a oricărui alt drept din prezentul document.

Notificare

Vă putem furniza orice notificare în baza acestor Termeni și condiții de utilizare a serviciului în următoarele moduri: (i) prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail pe care ne-o furnizați și ați fost de acord să o folosim; sau (ii) prin postare pe Site-ul web. Notificările trimise prin e-mail vor intra în vigoare atunci când trimitem e-mailul, iar notificările pe care le furnizăm prin postare vor intra în vigoare la data postării. Este responsabilitatea dvs. să vă păstrați adresa de e-mail actualizată.

Pentru a ne notifica în cadrul acestui Acord, trebuie să ne contactați după cum urmează: (i) prin livrare personală, în 24 de ore, prin curier sau scrisoare recomandată cu confirmare de primire la adresa CENTRUL DE TERAPIE SI MASAJ DORA COCIS SRL, Fabricii 7, 400620, Cluj-Napoca, Cluj, RO. Este posibil să actualizăm adresa de notificare, situație în care vom posta o notificare pe Site-ul web. Notificările livrate personal vor intra în vigoare imediat după primirea de către un reprezentant autorizat al Companiei. Notificările livrate prin curier sau scrisoare recomandată cu confirmare de primire vor intra în vigoare imediat după primire, în baza confirmării de primire corespunzătoare.